Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο METROPOLITAN EXPO είναι κάτι παραπάνω από εύκολη, με πλήθος επιλογών μετακίνησης, από Metro* και λεωφορείο, έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο.

Βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο, μόλις 2 km μετά από τα κτίρια του και λίγα λεπτά από τον σταθμό του Metro και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, με τα οποία συνδέεται με συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (λεωφορεία εκθεσιακού κέντρου).
Επίσης έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για τους εκτός λεκανοπεδίου επισκέπτες, μέσω της σύνδεσης των Εθνικών οδών με την Αττική οδό.
Τέλος η θέση του το καθιστά ιδανικό προορισμό για μετακινήσεις με αεροπλάνο (μακρινές περιοχές και ξένοι επισκέπτες).

Πιο αναλυτικά:

Οδικώς
Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.


Μέσα μαζικής μεταφοράς


Με αεροπλάνο
Το METROPOLITAN EXPO απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος'. Παράλληλα υπάρχει συνεχής εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου.


Metro*
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 - Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο


Προαστιακός Σιδηρόδρομος
Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα - Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο


ΟΑΣΑ
Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά - X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων - X94 / Εθνική Άμυνα - X95 / Σύνταγμα - X96 / Πειραιάς - X97 / Δάφνη)


ΚΤΕΛ
Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και ΛαύριοΣΥΝΔΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Για όλες τις στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Metro-Προαστιακός, ΟΑΣΑ-ΚΤΕΛ και Αεροδρόμιο), υπάρχει δυνατότητα απευθείας σύνδεσης και σε ελάχιστο χρόνο (μόλις 5'), με το METROPOLITAN EXPO, με λεωφορεία (shuttle buses), τα οποία σταθμεύουν έξω από την έξοδο 3 των αφίξεων του Αεροδρομίου, σε στάση με ειδική σήμανση.

Γενικότερα, το νέο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο απέχει ελάχιστα από τους χώρους του Αεροδρομίου και μόλις 35 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Για την συνεχή ενημέρωση και διευκόλυνση του κοινού υπάρχουν info kiosks με τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς.