Δελτία Τύπου

10 Μαΐου 2018 - Post Report MEDWOOD 2018

Μεγαλύτερη, εντυπωσιακότερη και με διεθνή χαρακτήρα η 7η MEDWOOD!

Αυξημένος ο εκθεσιακός χώρος κατά 25%
20% αύξηση εκθετών, με πάνω από 200 brands!
10% αύξηση ειδικών επισκεπτών (αρχιτέκτονες – designers – ξενοδόχοι)
Μοντέρνα, σύγχρονα και εντυπωσιακά περίπτερα


Η 7η MEDWOOD έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πύλες της στις 29 Απριλίου 2018, προσφέροντας τέσσερις συναρπαστικές μέρες γεμάτες ενδιαφέρον στους επαγγελματίες του κλάδου. Επισκέπτες από ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες έδωσαν το παρόν στην 7η κατά σειρά MEDWOOD στο Metropolitan Expo, απολαμβάνοντας την πλέον εντυπωσιακή παρουσίαση εκθεμάτων που έχει γίνει έως σήμερα!

Η αυξημένη ζήτηση σε νέα προϊόντα έδωσε την ευκαιρία στους 120 εκθέτες να δημιουργήσουν εντυπωσιακά εκθεσιακά περίπτερα, αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εκθέματά τους, προσελκύοντας παράλληλα το ενδιαφέρον όχι μόνο του κλάδου επίπλου, ξύλου και μηχανημάτων, αλλά και των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και ξενοδόχων.

10% αύξηση στους εγχώριους, διεθνείς, αλλά και ειδικούς επισκέπτες
Η φετινή MEDWOOD σημείωσε αύξηση και στον τελικό αριθμό επισκεπτών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εγχώριων, αλλά και διεθνών επισκεπτών από χώρες της Ευρώπης, Κύπρου, αλλά και της Μέσης Ανατολής, χαρακτηρίζοντας τη MEDWOOD ως το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από τις γειτονικές χώρες. Γεγονός που συνέβαλε η συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών παραγωγικών και εμπορικών εταιρειών, καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού. Εξίσου σημαντικό όμως ήταν το γεγονός πως σημειώθηκε αύξηση και στους επισκέπτες από κλάδους – κλειδιά για τη MEDWOOD, όπως των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, αλλά και ξενοδόχων!

Αποδοτικά B2B meetings Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τη MEDWOOD, είχαν οργανωθεί B2B meetings, με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Μέση Ανατολή, με σκοπό την επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών. Τα meetings πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Metropolitan Expo, με τους Έλληνες επιχειρηματίες να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πρώτη επαφή.

THE ARCHITECT SHOW. Leisure, Architecture & Resorts Η φετινή MEDWOOD όμως πρωτοπόρησε για ακόμα μια φορά, θέλοντας να δώσει έμφαση στο κόσμο της αρχιτεκτονικής και του design, συν-διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο με τίτλο «The Architect Show» με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών. Το συνέδριο αυτό, έλαβε χώρα στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo με σημαντικούς ομιλητές αρχιτέκτονες και designers από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Το πρόγραμμα των συζητήσεων ήταν καλά οργανωμένο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου. Ομιλίες γύρω από τη θεματολογία του τουρισμού και της αρχιτεκτονικής, εναλλάσσονταν με ομάδες συζητήσεων και με ερωτήσεις από το κοινό προς εκπροσώπους της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Real Estate συντελώντας στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης συζήτησης γύρω από την Αρχιτεκτονική, τον Τουρισμό και των προοπτικών ανάπτυξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Αναλύθηκαν οι βασικοί παράμετροι του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός υψηλού επιπέδου τουρισμού και τελικά διαμορφώνουν το ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν και την εμπειρία του χρήστη. Συζητήθηκαν έννοιες οι οποίες ξεχωρίζουν τον ελληνικό τουρισμό σε σχέση με τα «τουριστικά προϊόντα» άλλων χωρών και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον φιλοξενούμενο.


11 Απριλίου 2018 - Δυναμική παρουσία της Blum στη ΜEDWOOD 2018

H Blum θα έχει μια έντονη και δυναμική παρουσία στην μεγάλη διεθνή έκθεση MEDWOOD, όπου και θα παρουσιάσει την ευρεία γκάμα προϊόντων της. Η Blum, σας προσκαλεί να ανακαλύψτε ό,τι πιο σύγχρονο στον κόσμο των μεντεσέδων, των συστημάτων ανύψωσης και των καλαθιών, αλλά και να δείτε ζωντανά τα εξαρτήματα επίπλων της.

Θα παρουσιάσει τα πρωτοποριακά της προϊόντα και τις ιδέες της για πρακτικές κουζίνες στην έκθεση, όπου και σας προσκαλεί να δείτε πώς μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με σύγχρονες λύσεις, αλλά και να διαπιστώσετε το υψηλό επίπεδο ευκολίας που μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα εξαρτήματά της εταιρείας κατά τη συναρμολόγηση.

Επισκεφθείτε την Blum από 26–29 Απριλίου 2018, στην αίθουσα 3 στο περίπτερο A2.
H ομάδα της Blum, ανυπομονεί να σας δει!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


29 Σεπτεμβρίου 2017 - Παρουσίαση της MEDWOOD στο 1ο Σεμινάριο Ξύλου & Τεχνολογίας ξύλου

Στο σεμινάριο αυτό το οποίο διοργανώθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος επαγγελματιών του κλάδου, που θέλησαν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις του.

Στο καινοτόμο αυτό σεμινάριο, παρουσιάστηκε και η έκθεση MEDWOOD, σε ένα ευρύ κοινό, το οποίο μάλιστα έδειξε κι έντονο ενδιαφέρον για την μεγάλη αυτή έκθεση που θα διοργανωθεί στις 26 Απριλίου στο Metropolitan Expo.
Το σεμινάριο αυτό, ήταν μια μεγάλη επιτυχία και είχε την πλήρη υποστήριξη από τον τομέα της ξυλείας και των επίπλων της Αιγύπτου, καθώς και την υποστήριξη της ένωσης των Αιγυπτίων αρχιτεκτόνων.
Όλοι οι ιθύνοντες, τόνισαν τη σημασία που έχει η διοργάνωση τέτοιων σεμιναρίων για την αιγυπτιακή αγορά, τα οποία στοχεύουν στην περαιτέρω προώθηση του ξύλου και του σύγχρονου σχεδιασμού επίπλων!

Το 1ο σεμινάριο για το ξύλο και το σχεδιασμό είχε μια μεγάλη ομάδα διακεκριμένων ομιλητών:

• Cherif Morsi, Σχεδιαστής
• Yahia Elgizawy, Μηχανικός σχεδιασμού
• Andreas Bachmeier, από την εταιρεία Schattdecor
• Maurizio Favveta, Αρχιτέκτονας

Οι διακεκριμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στη σημασία του σχεδιασμού και των καινοτομιών στον τομέα των κατασκευών, καθώς και στη σημασία των εξαγωγών και της τεχνολογίας, γεγονός που ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ σχεδιαστών και παραγωγών επίπλων, με τους συμμετέχοντες να δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό για όλες τις νέες εξελίξεις του τομέα.

Οι ομιλητές αποκάλυψαν τις τάσεις και τα νέα σχέδια που θα λάβουν χώρα στο εγγύς μέλλον, δίνοντας πολυάριθμα παραδείγματα και εφαρμογές, όπως οι κατασκευές ξενοδοχείων και κτιρίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολύ σημαντική ήταν επίσης η παρουσία εμπορικών ακολούθων από τις πρεσβείες: Ρωσία, Ρουμανία, Αγκόλα, Ινδονησία, Ζάμπια, Ουγκάντα, Γκάνα, Ντιτρόιτ, Ρουάντα, Ιράκ, Τσεχία, Σλοβενία και Γερμανικό - Αραβικό Επιμελητήριο!


19 Απριλίου 2016 - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η έκθεση MEDWOOD

Με θετικό απόηχο ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά η διοργάνωση της  έκθεσης MEDWOOD που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως και τις 10 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».

 

Ο αριθμός των εκθετών ήταν αυξημένος σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις όπως και ο αριθμός των ξένων εκθετών οι οποίοι αντιπροσώπευαν ακόμα περισσότερες χώρες, αυξάνοντας παράλληλα και το σύνολο του εκθεσιακού χώρου σε τετραγωνικά μέτρα.

 

Η διοργάνωση προσέλκυσε στις 4 ημέρες λειτουργίας πλήθος επισκεπτών και κατόρθωσε να βελτιώσει θεαματικά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών της οι οποίοι  είχαν πιο έντονο εμπορικό ενδιαφέρον.


Η διοργάνωση πρόσφερε στους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις και τα νέα υλικά και τις τεχνικές στην αγορά της δόμησης, ανακαίνισης-διακόσμησης και των προϊόντων και υλικών ξύλου και επιπλοποιίας.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες  για τα μηχανήματα που έκαναν την επιστροφή τους στη φετινή διοργάνωση αλλά και το σεμινάριο που διοργανώθηκε με θέμα την βιοκλιματική αρχιτεκτονική.


Η έκθεση διοργανώθηκε και υποστηρίχθηκε επικοινωνιακά από την εταιρεία Medexpo ΑΕ που δραστηριοποιείται στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων, σεμιναρίων-συνεδρίων και έκδοσης κλαδικών περιοδικών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την παρουσίαση της έκθεσης στην ιστοσελίδα www.medwood.gr και να επικοινωνείτε με την Αγγελοπούλου Μαριάντζελα, τηλ. 2102931011, e-mail: ad@medwood.gr.


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία CLOU (www.vernikia-clou.gr) στην έκθεση Medwood

Η γερμανική εταιρεία CLOU λειτουργεί πολλά χρόνια στον χώρο των βερνικιών και βαφών με αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές στην ποιότητα των υλικών της.
α) Όλα τα προϊόντα CLOU φέρουν πιστοποιητικό ISO 14001 
β) δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες για ανθρώπους ή ζώα. Ειδικά η οικολογικές σειρές, είναι κατάλληλες ακόμη και για παιδικά δωμάτια.
γ) Ένα πέρασμα (χέρι) είναι αρκετό για το απαιτούμενο αποτέλεσμα, οπότε έχουμε μεγάλη οικονομία υλικού και προϊόντων.
δ) Όλα τα προϊόντα clou είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες όπως : υγρασία, ήλιος, δυνατοί άνεμοι, θάλλασα κ.λ.π. Ότι καλύτερο λοιπόν για τα κλιματομορφία της Ελλάδας.
Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, και αριθμεί εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Εμπιστευτείτε και εσείς τα βερνίκια CLOU για το σπίτι, το γραφείο ή τα έπιπλά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΑΠΑΝΕΩΣ 15
T.K. 10444
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 2105123630
ΦΑΞ. 2105144193
E-MAIL. info@vernikia-clou.gr
WEB. www.vernikia-clou.gr


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ (www.marioglou.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ με στόχο πάντα την προσφορά ποιοτικών υλικών προσφέρει πλούσια γκάμα διακοσμητικών επιφανειών και εξαρτημάτων επιπλοποιίας.
Στις κεντρικές αποθήκες μας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης καθώς και στις νέες στη Ν.Ραιδεστό θα βρείτε τα αποκλειστικά επώνυμα υλικά επιλεγμένων οίκων:
KAINDL : δάπεδα , μελαμίνες , πάγκοι εργασίας , φορμάικες
HARN : οδηγοί συρταριών, ροδάκι , metabox , κρυφοσύρταρο , φρένο 2πλο τοίχωμα
ARKOPA : ακρυλικά πάνελ ,
TOP STAR : πάγκοι , πορτάκια
ABET LAMINATI :φορμάικες στάνταρντ, φορμάικες compact
REHAU : pvc, abs , αρμοκάλυπτρα , roll-top
VOLPATO : ποδαράκια , gola , κουταλοθήκες
STARAX : χρωμίου αξεσουάρ κουζίνας – ντουλάπα

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ 
ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΏΠΟΙΙΑΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΣ - SHOWROOM - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
5ο ΧΛΜ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΘΕΡΜΗΣ

ΝΕΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ 
13η ΟΔΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ - Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
Τ 2310 474.083-4 Φ.2310 473.571
Κ. 6986 488630 
info@marioglou.gr
www.marioglou.gr 
http://www.facebook.com/afoimarioglou

 


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Σαββάκης (www.savvakis.eu) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία Σαββάκης, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2000 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού HOMAG Group μέσω τριών διακριτών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων:
• Την εμπορία μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου
• Την τεχνική υποστήριξη (Service και ανταλλακτικά) των μηχανημάτων αυτών
• Την εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων

Στο διάστημα αυτό εγκαταστάθηκαν περισσότερα από 1000 μηχανήματα του HOMAG Group στην Ελλάδα, ενώ η Στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας ήταν και είναι:
• Η σχεδίαση μηχανημάτων, που σε συνεργασία με τον πελάτη, θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες του, και μόνο αυτές
• Η εγκατάσταση των μηχανημάτων και η εκπαίδευση του πελάτη στα πρότυπα του HOMAG Group από το έμπειρο, και τακτά εκπαιδευόμενο, τεχνικό προσωπικό της εταιρείας
• Η άμεση τεχνική υποστήριξη με service και ανταλλακτικά

Η εταιρεία σήμερα, με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, συνεχίζει τις παραπάνω δραστηριότητες, διαθέτοντας συσσωρευμένη τεχνογνωσία, εμπειρία και δυναμισμό νέων ανθρώπων, προσφέροντας στην Ελληνική αγορά ολοκληρωμένες λύσης τεχνολογίας αιχμής στη κατεργασία του ξύλου και την επιπλοβιομηχανία.
ΣΑΒΒΑΚΗΣ – 18 Χρόνια αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του HOMAG Group

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Γ. & Σ. Σαββάκης ΟΕ 
Αναπαύσεως 6 
ΤΚ 14451 Μεταμόρφωση 
Τηλ. +302102801308 
Fax. +302221051620 
Email info@savvakis.eu


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ICRO COATINGS (www.icro.it/ icro.gr) στην έκθεση Medwood

Η προέλευση του Πάθους μας.
Το πάθος μας για το χρώμα και το βερνίκι ξεκίνησε το 1948.
Πιστεύουμε οτι το παρελθόν και το παρόν μας,αποτελεί την πιο αξιόπιστη απόδειξη του πως η εταιρεία κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει την βάση των πελατών της:το αποτέλεσμα μιας ευέλικτης οργάνωσης,υψηλής ποιότητας προϊόντα,ανώτερη και αναγνωρισμένη επαγγελματική ακεραιότητα και σχέσεων βασισμένων στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Η αποστολή της εταιρείας.
Η ICRO είναι σημείο αναφοράς στην παραγωγή και προμηθευση χρωμάτων και συστημάτων χρώματος για επαγγελματίες και μεγάλες βιομηχανίες που δρουν στον τομέα του ξύλου και του επίπλου.
Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα καινοτόμων ,τεχνολογικά προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων βαφής.
Χάρη στην σύγχρονα ευέλικτη οργάνωση της,σε αρμονία με τις αλλαγές στην αγορά και στις τεχνικές της παραγωγής η ICRO πάντα είναι σε θέση να εγγυηθεί αποτελεσματικά την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ICRO COATINGS S.p.A.
VIA BEDESCHI 25
T.K. 24040
CHIGNOLO D ISOLA
ITALY
ΤΗΛ. +39035999711
ΦΑΞ. +39035999712
E-MAIL. info@icro.it
WEB. www.icro.it 
ΔΟΥΚΑΣ Γ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6 18233 Α.Ι.ΡΕΝΤΗΣ 2104924295 doukas@icro.gr/ www.icro.gr


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Kanelli SA (www.kanelli.eu) στην έκθεση Medwood

H kanelli sa φέρνει την cleaf στην Ελλάδα 
Μοναδικές υφές ,ανεξάντλητη γκάμα αποχρώσεων και πληθώρα επιλογών ,έχουν στέψει την ιταλική βιομηχανία ,πρωταγωνίστρια ,στον χώρο των επιφανειών τεχνητής ξυλείας .
Οι μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στον κόσμο έχουν ξεχωρίσει κι επιλέγουν προϊόντα cleaf
• cpl,
• hpl,
• laminate ,
• mdf ,
• chipboard ,
• quidyl,
• shaker doors
• abs .
Η kanelli sa δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με στόχο να πιστοποιεί τον σωστό δειγματισμό ,τη σωστή ενημέρωση ,την άμεση επικοινωνία και το άψογο service .
Επισκεφτείτε το site μας www.kanelli.eu ή ελάτε απο τον εκθεσιακό μας χώρο k_hub ,στον Πειραιά ,για μια πληρέστερη ενημέρωση.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 10
T.K. 18531
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 210 4173023
ΦΑΞ. 210 4227437
E-MAIL. info@kanelli.eu
WEB. www.kanelli.eu


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ ΟΕ (www.lygnos.gr) στην έκθεση Medwood

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. με περισσότερα από 30 χρόνια στο ενεργητικό της ,εξακολουθεί την ανοδική πορεία της συνεχούς ανάπτυξης και της προόδου, με κεντρικό άξονα το προσωπικό ενδιαφέρον και τις εκσυγχρονισμένες αντιλήψεις των ιδρυτών της.

Μια εταιρεία που συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, την παράδοση με την τεχνολογία, τον οικογενειακό χαρακτήρα της ¬- που συνεχίζει να διατηρείται και από την
νεότερη γενιά - με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης.

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. δεν σταματάει ποτέ να επενδύει τόσο στην σύγχρονη τεχνολογία,όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2500τ.μ. με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, άρτια οργανωμένους και υπερπλήρεις αποθηκευτικούς χώρους, μηχανοργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αλλά πάνω από όλα ένα εξαιρετικό επιτελείο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών.

Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με νέα προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδιασμού μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να έχουμε το σεβασμό όλων των εταιρειών του χώρου μας και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε μαζί δυναμικά μπροστά.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 13 -ΠΛ. ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ
T.K. 17343
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. +302109713197
ΦΑΞ. +302109719891
E-MAIL. info@lygnos.gr
WEB. www.lygnos.gr

 


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία NOVA TECNICA (www.novatecnica.gr) στην έκθεση Medwood

H NOVA TECNICA με την 20χρονη και πλέον, συνεχή και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο των εφαρμογών ξύλου έχει ήδη δημιουργήσει την δική της ιστορία. Προσφέροντας ποιοτικά ανώτερες λύσεις σε ΟΛΑ τα προβλήματα συνδεσμολογίας ξύλου με ξύλο – και όχι μόνο – έχει το όνομα της συνώνυμο της αξιοπιστίας. Παρέχει πλήρη γκάμα λύσεων συνδεσμολογίας τόσο στον τομέα των κατασκευών επίπλων όσο και στις εφαρμογές συμπαγούς ξυλείας όπου οι σύνδεσμοι ΚΝΑΡΡ δεν είναι απλά συνδετήρες αλλά δομικά στοιχεία για κατασκευές από μια απλή πέργκολα μέχρι ένα ολόκληρο ξύλινο σπίτι. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες - συνεργάτες μας αποτελούν εγγύηση για την πορεία μας.

Η παλέτα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μη ορατά , αποσυναρμολογούμενα καθώς και αυτοτανυόμενα εξαρτήματα σύνδεσης για ευρύτατο φάσμα εφαρμογών , από τη επιπλοποιία και την κατασκευή υαλοστασίων και προσόψεων έως και την ξύλινη δόμηση.
Οι σύνδεσμοι ΚΝΑΡΡ προσφέρουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις απʼ τον πιο απλό ή τολμηρό σχεδιασμό σε έπιπλα .σκάλες ,πέργκολες έως και την κατασκευή μιας ξύλινης κατοικίας με την πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτου Δόμησης.
Εκμεταλλευτείτε τη μακροχρόνια εμπειρία μας καθώς έχουμε επεκτείνει για εσάς το εύρος των προϊόντων μας με βάση την πολιτική της εταιρίας μας που έχει ως επίκεντρό της των πελάτη.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΦΑΡΣΑΛΩΝ 164
T.K. 41335
ΛΑΡΙΣΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 2410617521
ΦΑΞ. 2410617622
E-MAIL. info@novatecnica.gr
WEB. www.novatecnica.gr


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΠΕ (www.kabawood.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών επίπλου απο το 1989.
Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα διαμόρφωσαν τον τρόπο λειτουργίας και απέδειξαν οτι τα αξιόλογα υλικά είναι αυτά που κάνουν τη διάφορα στην ποιότητα του σύγχρονου επίπλου.
Εξειδικευμένα στελέχη στον χώρο των υλικών επιπλοποιία αλλά και της βιομηχανικής ξυλείας είναι συνεχώς στη διάθεση των πελατών καλύπτοντας και τις πιο υψηλές κατασκευαστικές απαιτήσεις.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους έχει δώσει έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.
Διαρκώς διαθέσιμα μηχανισμοί και υλικά ντουλάπας και κουζίνας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Η εμπιστοσύνη των πελατών χρόνια τώρα είναι η απόδειξη της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της εταιρείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
Καρδασιάδης Αφοι Βαρδακα Ε.Π.Ε
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ &ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ
Κεντρικό 
28ης Οκτωβρίου 154 Σταυρουπολη
Τ.Κ 564 30 Θεσσαλονίκη 
Τηλ. 2310640388, fax.: 2310640389
info@kabawood.gr
Αποθήκη 
4χλμ. Συμμαχικής οδου Ωραιοκάστρου-Διαβατών Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310698820-1, fax.:2310698160
sales@kabawood.gr
Site: www.kabawood.gr
Facebook URL
https://www.facebook.com/www.kabawood.gr/


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία «Μαρμούρης Α.Ε.» (www.marmouris.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία «Μαρμούρης Α.Ε.» πρωταγωνιστεί στον κλάδο των τεχνικών υλικών επιπλοποιίας και κιγκαλερίας επί τέσσερις δεκαετίες.
Προσφέρουμε στους πελάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μια συνεχώς διευρυνόμενη σειρά, τεχνολογικά αναβαθμισμένων και ανανεωμένων, προϊόντων. 
Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών , των επαγγελματιών όλων των κατηγοριών του κλάδου του επίπλου και των συναφών ειδών , προσαρμόζοντας όλη την γκάμα των προϊόντων μας, στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας αγοράς.
Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση και ανανέωση των προϊόντων μας. Σε αυτή την προσπάθειά μας στηριζόμαστε στην πολύτιμη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας , δηλαδή όλους εσάς. Αρωγός στην καλύτερη ενημέρωση των πελατών μας αποτελεί και η νέα ανανεωμένη μας ιστοσελίδα www.marmouris.gr που μπορείτε να επισκέπτεστε για να βρείτε επιπλέον πληροφορίες, οδηγίες, φωτογραφίες καθώς και τα νέα προϊόντα που εισάγονται στις γκάμες μας. 
Η εταιρεία Μαρμούρης Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ομογενοποιημένων ακρυλικών επιφανειών Hanex του Κορεάτικου κολοσσού Han¬wha L&C. Επίσης μπορείτε να βρείτε τα εξαρτήματα επίπλων DTC σε όλη την Ελλάδα, σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών της εταιρείας Μαρμούρης Α.Ε.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο Facebook: 
https://www.facebook.com/Μαρμούρης-AΕ-Marmouris-SΑ-16479230…

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Μαρμούρης Α.Ε.
Υλικά επιπλοποιίας
17ο χλμ. παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας
57200, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη
Τηλ. 23940 52410
Φαξ 23940 52552
info@marmouris.gr


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Asaedge στην έκθεση Medwood

Η Asaedge είναι μια εισαγωγική και εμπορική εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση και διάθεση πανελλαδικά υλικών επιπλοποιίας καθώς και ξυλουργικών μηχανημάτων με παρακαταθήκη ανταλλακτικών και service. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 από τον Ευστάθιο Λοΐζο με προγενέστερη εμπειρία 16 χρόνων στον κλάδο αυτό. Στην βασική γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνονται ταινίες περιθωρίων(όλων των ειδών και πάχους φάρδους), κόλλες συγκόλλησης, μέρη κουζίνας ντουλάπας επιφάνειες και όλα τα είδη απαραίτητα για μια εξαιρετική κατασκευή με επώνυμα προϊόντα. Η πολυετή συνεργασία μας με τις κορυφαίες εταιρίες στα εξαρτήματα επίπλου και μηχανημάτων ανά τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε όλα τα προϊόντα παραδοτέα στον χώρο σας σε ελάχιστο χρόνο.

Για να ενημερωθείτε για την γκάμα μας σας περιμένουμε στοwww.asaedge.gr με πλήρη κατάλογο προϊόντων. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε τηλεφωνικά στο 210-8077161 η ηλεκτρονικά στο e.loizos@asaedge.gr.


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία VERNILAC Α.Ε (www.vernilac.gr) στην έκθεση Medwood

Η VERNILAC Α.Ε δραστηριοποιείται από το 1960 στην παραγωγή Βερνικιών Επιπλοποιίας και Χρωμάτων με κύριο στόχο της να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης επιπλοποιίας και δόμησης με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.
Τα νέα προϊόντα της, η οργάνωση της, η αυτοματοποιημένη παραγωγή της καθώς και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της καθιστούν σήμερα την εταιρεία VERNILAC την μεγαλύτερη βιομηχανία βερνικιών επιπλοποιίας στην Ελλάδα καθώς και μια από τις μεγαλύτερες στην ΝΑ Ευρώπη. 
Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο πωλήσεων εξυπηρετεί ολόκληρη την ελληνική επικράτεια καθώς και σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η VERNILAC A.E. παράγει διαθέτει και υποστηρίζει 1500 και πλέον προϊόντα που καλύπτουν ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών της αγοράς όπως :

• Υποστρώματα και Βερνίκια επιπλοποιίας (Νίτρου, 2 συστατικών Πολυουρεθάνης, Ακρυλικά, 1 & 2 συστατικών Νερού.
• Έγχρωμα Υποστρώματα και Λάκες επιπλοποιίας (Νίτρου, 2 συστατικών Πολυουρεθάνης, 1 & 2 συστατικών Νερού
• Βαφές επιπλοποιίας (Νερού, Διαλυτικού, Universal). 
• Διαλυτικά (όλων των τύπων).
• Οικοδομικά Χρώματα – Οικολογικά Χρώματα
• Οικοδομικά Βερνίκια
• Βιομηχανικά Χρώματα
• Πούδρες Ηλεκτροστατικής Βαφής.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
VERNILAC A.E.
27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών, Μάνδρα 196 00
Τ. 210 55 56 696-7
F. 210 55 56 610 
E. sales@vernilac.gr
www.vernilac.gr
https://www.facebook.com/Vernilac-SA-105283206493832/


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΕ (www.jvrettos.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΕ είναι γνωστή για την ποιότητα και τη ποικιλία των διαφόρων καπλαμάδων που διαθέτει. Η εταιρία μας ελέγχει και προμηθεύεται τους καλύτερους κορμούς καπλαμάδων κατευθείαν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς του κόσμου. Η εμπειρία μας αλλά και η αφοσίωση στην προσεχτική επιλογή των καπλαμάδων αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες μας. Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, διαθέτουμε πλέον τη δυνατότητα να πρεσσάρουμε τους καπλαμάδες σε οποιαδήποτε επιφάνεια (MDF, novopan, κόντρα πλακέ) και σε οποιαδήποτε διάσταση.
Με τη δυνατότητα που διαθέτουμε να προσθέτουμε ιδιαίτερες επιφάνειες φινιρίσματος (ανάγλυφες, κυμματιστές, παλαιωμένες κ.α.) στους καπλαμάδες και στα επενδεδυμένα φύλλα, κάνουν το τελικό προϊόν να έχει ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα. Με αυτό το τρόπο, μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά τις επιφάνειες από καπλαμά.

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΕ είναι αντιπρόσωπος και διανομέας των πλαστικών περιθωρίων PVC/ABS/PMMA της εταιρείας Roma Plastik. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα των χρωμάτων της ελληνικής αγοράς, έχοντας τη στήριξη και τη σιγουριά στην ποιότητα που παρέχει η κορυφαία εταιρεία Roma Plastik.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΕ
Λ. Φυλής 71 Καματερό 
13451-Αθηνα
Τηλ: 2102385301
Φαξ: 2102380314
Web: www.jvrettos.gr
Email: info@jvrettos.gr

 


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Μάριος Θεοδωρίδης & Σία στην έκθεση Medwood

Η εταιρία Μάριος Θεοδωρίδης & Σία έχει πολυετή παρουσία στο χώρο των εξαρτημάτων κουζίνας. Πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα το γρανιτένιο νεροχύτη και από τότε καθιέρωσε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα αυτό.

Σήμερα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κατα αποκλειστικότητα τους γερμανικούς οίκους BLANCO, MACART και BORA. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει τα εξής είδη:

● γρανιτένιοι και ανοξείδωτοι νεροχύτες κουζίνας
● πάγκοι κουζίνας & μπάνιου
● γρανιτένιες επιφάνειες για επαγγελματικές & οικιακές εφαρμογές
● συστήματα εστιών με ενσωματωμένη απορρόφηση
● μπαταρίες & αξεσουάρ κουζίνας - μπάνιου

Η εταιρία BLANCO διαθέτει πλήρη σειρά υποκαθήμενων νεροχυτών. Συνδυάζονται ιδανικά με το γρανιτένιο πάγκο MACART και τις μπαταρίες BLANCO. Απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων, με τις κορυφαίες Γερμανικές προδιαγραφές αντοχής και ποιότητας.

Οι γρανιτένιες επιφάνειες της γερμανικής εταιρίας MACART ενδείκνυνται για επαγγελματικές και οικιακές εφαρμογές, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δάπεδο ή για κάλυψη τοίχων. Με φυσική αντιβακτηριακή φόρμουλα, είναι οι μοναδικές γρανιτένιες επιφάνειες που μπορούν να πάρουν καμπύλη μορφή, έχουν κορυφαία αντοχή, χαμηλό βάρος και είναι κατάλληλες ακόμα και για χρήση σε υπαίθριους χώρους.

Ο ανοξείδωτος πάγκος Durinox της γερμανικής εταιρίας BLANCO παράγεται κατά παραγγελία στο επιθυμητό σχέδιο και μπορεί να διαθέτει ενσωματωμένο νεροχύτη. Η επιφάνεια BLANCO Durinox είναι η μοναδική ανοξείδωτη επιφάνεια που είναι τόσο ανθεκτική στις χαράξεις και τα στίγματα, λόγω της ειδικής ματ επεξεργασίας που είναι πατενταρισμένη από τη BLANCO.

Τα συστήματα εστιών με ενσωματωμένη απορρόφηση BORA, είναι η πιο επαναστατική λύση στην απορρόφηση των οσμών του μαγειρέματος. Βάσει της πατενταρισμένης τεχνολογίας τους, δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα το οποίο απορροφά τους ατμούς 
κατευθείαν από την κατσαρόλα, το τηγάνι ή το γκριλ. Το αποτέλεσμα: Μαγείρεμα χωρίς εμπόδια, χωρίς οσμές, χωρίς ενοχλητικό θόρυβο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Μάριος Θεοδωρίδης & Σία Ο.Ε. 
Εμπόριο και μεταποίηση ειδών κουζίνας / μπάνιου
7ο χλμ. Θεσ/νίκης - Ωραιοκάστρου
Τ.Θ. 192 Τ.Κ. 570 13 Θεσ/νίκη 
τηλ. κέντρο: 2310 682285 fax: 683411
E-Mail: info-gr@macart.biz

Οι ιστοσελίδες των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε είναι οι εξής:
www.blanco-germany.com
www.bora.com
www.macart.biz


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΕΛ.ΒΙ.ΑΠ (www.elviap.gr) στην έκθεση Medwood

Η κατασκευαστική εταιρεία ΕΛ.ΒΙ.ΑΠ ιδρύθηκε το 1976 από τον Τεπεκίδη Ιωάννη και με υπευθυνότητα και αφοσίωση άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο του εξαερισμού και των βιομηχανικών αποροφητήρων. Σήμερα, με την πολυετή πείρα της, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της.
Σε ένα ιδιόκτητο χώρο 1500 τ.μ , σε οικόπεδο 15.000 τ.μ στη Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης, και σε ένα δεύτερο υποκατάστημα στην προέκταση Ολυμπιάδος στον Εύοσμο, έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις αξιόπιστες και σίγουρες πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Στόχος μας είναι να μελετούμε, να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε βιομηχανικούς αποροφητήρες, φιλτροσιλό για την περισυλλογή πριονιδιών, καμπίνες βαφής για λούστρα, αερολέβητες, αεραγωγούς κ.α. Έτσι επιτυγχάνουμε την καθαριότητα των εργασιακών χώρων (από πριονίδια, ροκανίδια, σκόνες, οσμές κ.α) διασφαλίζοντας παράλληλα και την προστασία του περιβάλλοντος.
Πολλές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, και καταστήματα έχουν δείξει εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας τα οποία είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πιστοποιημένα με CE.
Η εταιρεία μας, με το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μεταφέρει και να παραδώσει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και με το καλύτερο αποτέλεσμα.


Στοιχεία Επικοινωνίας:
https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF…/

https://www.facebook.com/elviap.tepekidis
www.elviap.gr
info@elviap.gr

ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
57200 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΛΛΑΔΑ
Tηλ.: 00302393051250
Fax: 00302393051251


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία CONVEX (www.convex.gr) στην έκθεση Medwood

Η CONVEX ιδρύεται το 1992 από τον Παναγιώτη Πανταζέλο με αντικείμενο εργασιών τον σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία ειδών κιγκαλερίας.
Είναι μια απόλυτα καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με όλες οι φάσεις κατασκευής να πραγματοποιούνται μέσα στις εγκαταστάσεις της στην Μαγούλα Αττικής.
Το προϊόντικό μείγμα της εταιρείας είναι:
• Πόμολα και Λαβές για Πόρτες
• Πόμολα και Λαβές Επίπλων
• Αξεσουάρ Τζακιών
• Ειδικές μεταλλικές κατασκευές
Η CONVEX διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα ενώ η εξαγωγική της δραστηριότητα επεκτείνεται σε περισσότερες από 25 χώρες.
Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας αποτελεί η αδιάκοπη επένδυση της στον σχεδιαστικό τομέα. Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός των προϊόντων της CONVEX ανατίθεται σε διακεκριμένους designers ή αναπτύσσονται in house αποκλειστικά σχέδια.
25 χρόνια μετά η CONVEX διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες ενσωματώνει στο δυναμικό της 
τη δεύτερη γενιά με αποστολή να διαδώσει τον αυθεντικό ελληνικό σχεδιασμό μέσα από την προϊόντα παραγωγής της παγκοσμίως.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 93
T.K. 19018
ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 2105558920, 2105558921
ΦΑΞ. 2105558922
E-MAIL. kon@convexdesign.gr
WEB. www.convex.gr


05 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία MATH – LACK® ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ (www.mathlac.gr) στην έκθεση Medwood

MATH – LACK®: Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΞΥΛΟΥ.
Με 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο κλάδο των βερνικιών – χρωμάτων η εταιρία MATH – LACK® ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες της βιομηχανίας επίπλων στο τομέα του φινιρίσματος.
Η MATH – LACK® διανέμει επί 25 συναπτά έτη τα προϊόντα του ιταλικού οίκου sayerlack στην ελληνική αγορά. Η άριστη συνεργασία των δυο εταιριών έχει δια διαχρονικότητα που σπάνια απαντάται στις μέρες μας.
Η SAYERLACK®, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής βερνικιών ξύλου παγκοσμίως αποτελεί μέλος της πολυεθνικής Sherwin - Williams inc. Με έδρα το Pianoro της Bologna η SAYERLACK® έχει στη γκάμα της πάνω από 10.000 προϊόντα καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κατασκευαστή στο χώρο του ξύλου – επίπλου. Πάντα πρωτοπόρος στην έρευνα και στην αναζήτηση νέων προϊόντων διαθέτοντας πολυμελές ερευνητικό κέντρο έχει εισάγει επαναστατικά προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. 
Στην γκάμα της MATH – LACK® μπορείτε επίσης να βρείτε τα πλέον καινοτόμα προϊόντα σε διακοσμητικές επιφάνειες της εταιρείας tabu® καθώς προϊόντα για τη συγκόλληση – επιδιόρθωση ξύλινων επιφανειών.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 7 - Τ.Θ. 40481
6ο ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΒΑΛΑΣ
T.K. 56430 BI.ΠΑ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
TΗΛ: (0030) 2310.768382 
Fax: (0030) 2310.756650
Web: http://www.mathlac.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Vermac (www.vermac.gr) στην έκθεση Medwood

Η Vermac είναι μια εισαγωγική εταιρία βερνικιών και χρωμάτων που εμπορεύεται τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία για την εφαρμογή του χρώματος επάνω στο ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο μας καθιστά πρωτοπόρους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα προϊόντα που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά παράγονται στην Ιταλία από την KEMICHAL την οποία αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τους διεθνείς κανονισμούς. Ο στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών που αποκτήθηκε με την ποιότητα των προϊόντων μας, με την αποδοτικότητα και την εμπιστοσύνη του παραγωγικού μας συστήματος, με την γνώση και την διαθεσιμότητα του τεχνικού προσωπικού, με το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και την ικανότητα του εμπορικού δικτύου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
VERMAC 
MAΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε
18 ΧΛΜ Λ. ΣΠΑΤΩΝ,ΠΑΙΑΝΙΑ
2106635803
info@vermac.gr
www.vermac.gr
ΕΙΣΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ KEMICHAL


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία FLOORTECH (www.floortech.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία FLOORTECH (Flooring Technologies Co.)
δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και διανομής υλικών για δάπεδα.

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύονται και διακινούνται χονδρικώς μέσω της εταιρείας, είναι προσεκτικά επιλεγμένα με βασικό κριτήριο τις υψηλές προδιαγραφές τους , καθώς και την εξαιρετική συμπεριφορά τους στη χρήση.

Η Floortech είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των διεθνώς αναγνωρισμένων και με πολυετή παρουσία στην Ελλάδα, βερνικιών της Γερμανικής εταιρίας LOBA , ή οποία θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στην επικάλυψη και προστασία ξύλινων δαπέδων. καθώς και της επίσης Γερμανικής εταιρίας υλικών συγκόλλησης δαπέδων τής κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο STAUF που ασχολείται αποκλειστικά με υλικά συγκόλλησης για δάπεδα (ξύλινα, βινυλικά και αθλητικά).

Στόχος της FLOORTECH είναι η κάλυψη όλων των αναγκών της τοποθέτησης δαπέδων μέσω δικτύου συνεργατών, με μόνιμη παρακαταθήκη υλικών, και σταδιακή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με συναφή υλικά.

Η FLOORTECH παρέχει υποστήριξη προσφέροντας υλικά εξαιρετικής ποιότητας , ανταγωνιστικές τιμές , άμεση παράδοση , τεχνική υποστήριξη στο έργο και κύκλους σεμιναρίων για τη συνεχή εκμάθηση των υλικών της.

Τα προϊόντα είναι οικολογικά και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά παραγωγής βάση EMICODE , GS , BLUE ANGEL , LEED , U EMMISION TEST , GREEN LABEL SINGAPOORE κλπ.

Το website της εταιρίας είναι το: www.floortech.gr
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα : 
FLOORTECH Flooring Technologies Co.
Θεσσαλονίκης 100, 
Νέα Φιλαδέλφεια, 143 42, 
Τηλ|Fax: 210 2776212, 
email: sales@floortech.gr
και το URL στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/www.FloorTech.gr/

 


04 Απριλίου 2016 - Ο όμιλος ALFA WOOD AEBE (www.alfawood.gr) στην έκθεση MEDWOOD

Για περισσότερα από 36 χρόνια ο όμιλος ALFA WOOD AEBE αποτελεί τη φυσική δύναμη στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. “ Φυσική” , γιατί είναι αφοσιωμένη σε ένα μοναδικό δώρο της φύσης, το ξύλο, αλλά και γιατί η πορεία και η εξέλιξη του ομίλου αποκαλύπτουν μία εσωτερική, φυσική ενέργεια που θέτει διαρκώς νέους στόχους και τους υλοποιεί … και “ δύναμη” γιατί σήμερα η ALFA WOOD είναι μία κορυφαία εταιρεία βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου που συμβάλλει ακόμη και στην εθνική ανάπτυξη της οικονομίας.

O όμιλος ΑLFA WOOD χαρακτηρίζεται από την αγάπη στο ξύλο, την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, τις νέες τεχνολογίες, τους φιλόδοξους στόχους και τη μελετημένη στρατηγική.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου σε Λάρισα, Γρεβενά & Νευροκόπι καλύπτουν τις ανάγκες τις εγχώριας αγοράς αλλά και του εξωτερικού, παράγοντας τεράστια γκάμα προϊόντων : 
Μελαμίνες- Πάγκοι κουζίνας -Πορτάκια Post Forming – Ακρυλικά- ΜDF & Panel μοριοσανίδας γυμνά & Επενδεδυμένα με καπλαμά –Διακοσμητικές επιφάνειες –Ταινίες περιθωρίων -Κορνίζες & Κάσες - Laminate – Ξυλεία –Pellet 
προσφέροντας κάθε είδους λύσεις & εφαρμογές, καλύπτοντας σύνθετες & ειδικές ανάγκες.

Στοιχεία επικοινωνίας :
ALFA WOOD AEBE
Κεντρικά Γραφεία : 10Ο χλμ. Λάρισας –Τυρνάβου 41110 Λάρισα, P.O. BOX 1222, Ελλάδα
BI.ΠΕ Λάρισας: +30 2410561220 +30 2410 831570 
: info@alfawood.gr 
www.alfawood.gr
ALFAWOOD GROUP
https://www.facebook.com/alfawood.group

ALFAWOOD LAMINATE
https://www.facebook.com/Alfa.Wood.Laminate

ALFAWOOD PELLET 
https://www.facebook.com/alfapellet

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΠΑΝΟΗΛΙΑΣ ΛΟΥΣΤΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ (www.loustra-panoilias.gr) στην έκθεση Medwood

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο της βαφής επίπλων, το έμπειρο προσωπικό μας, τα τελειότερα και πάντα τεχνολογικό ανανεωμένα υλικά που χρησιμοποιούμε, ο σύγχρονος εξοπλισμός , η συνέπεια, και οι πάντα προσεγμένες τιμές, μας έχουν καταξιώσει στο χώρο ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα .Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2350 τμ. , με τέλειες μονάδες βαφής εγγυόμαστε το τελειότερο αποτέλεσμα στην βαφή και την στίλβωση επίπλων αλλά και οποιαδήποτε ξύλινης επιφάνειας. Ακόμα, διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο εξωτερικό Group-συνεργείο προκειμένου να εφαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο όπως ξενοδοχεία, σκάφοι αναψυχής, YACHT, πλοία κ.α. Κατασκευάζουμε έτοιμα πορτάκια για κουζίνα – ντουλάπα, με άριστης ποιότητας mdf και καπλαμά κολλημένα περιμετρικά με μασίφ [2mm ή 0,45mm] σε οποιαδήποτε διάσταση και χρώμα θέλει ο πελάτης.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΑΦΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΝ. ΠΑΝΟΗΛΙΑΣ
ΘΕΣΗ ΒΙ.ΠΕ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΤΗΛ:2105550773
FB:ΛΟΥΣΤΡΑ ΠΑΝΟΗΛΙΑ 
WEB:www.loustra-panoilias.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία SANELCO (www.sanelco.gr) στην έκθεση Medwood

Με διάθεση για δημιουργία

Η SANELCO είναι μια ελληνική εταιρία που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Κωνσταντίνο Χασεκίδη και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του εμπορίου ξυλείας, με ειδίκευση, αρχικά, στην σέρβικη οξιά.

Σήμερα, η SANELCO είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαθέτει μια άρτια οργανωμένη αποθήκη. Με τις δικές της παραγωγικές μονάδες και με συνεργασίες καθώς και αντιπροσωπίες μεγάλων οίκων του χώρου, μπορεί πλέον να προσφέρει μεγάλη ποικιλία και διαθεσιμότητα σε Σκληρή Ευρωπαϊκή Μασίφ Ξυλεία, Μελαμίνες, Νοβοπάν, Hardboard και Κόντρα πλακέ.

Μαζί της, τρεις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, για τις οποίες η Sanelco είναι επίσημη διανομέας για την Ελλάδα. Η Kastamonu, με παρακαταθήκη 52 χρωμάτων της υψηλής ποιότητας μελαμίνης της· Η Tischlerzentrum Austria (TZ) με γυαλιστερές anti-scratch επιφάνειες και τις fingerprint-free super matt επιφάνειες · Η Fundermax με το αρίστης ποιότητας μασίφ HPL, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.

Το 2016, η εταιρεία κάνει ένα πρωτότυπο βήμα και δημιουργεί τη δική της κολεξιόν μελαμίνης WOODMOOD, με τα χρώματα που προτείνει για το 2016-2017. Στο μοναδικό τεύχος που έχει σχεδιαστεί από την SANELCO, έχετε την ευκαιρία να δείτε τα τρία νέα χρώματα που παράγονται με παγκόσμια αποκλειστικότητα για την εταιρεία, μέσα από προτάσεις και λύσεις για τον χώρο σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να δέιτε τα νέα χρώματα καθώς και να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο στην έκθεση MEDWOOD. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

- Στοιχεία επικοινωνίας

15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, 
T: 2310 722 774
M: 6944 745 036
E: info@sanelco.gr 
W: www.sanelco.gr 
FB: sanelco 
P: sanelco.


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία « Α.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε » (www.clemco.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία « Α.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε » λειτουργεί από το 1985 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου.

Από τις αρχές του 2010 μεταφερθήκαμε στις ολοκαίνουριες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο ΒΙ.ΠΑ.ΣΧΙΣΤΟΥ .

Στην κάθετη μονάδα μας λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος επιδείξεων, τμήμα SERVICE, αποθηκευτικοί χώροι καθώς και τα γραφεία της εταιρίας μας.

Με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, λειτουργεί και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η πολυετής πείρα μας και η τεχνογνωσία του προσωπικού μας εγγυάται να δώσει λύσεις σε κάθε απαιτητικό επαγγελματία όπως ελαιοχρωματιστές, επιπλοποιούς, βιοτεχνίες επίπλων ,βιομηχανίες, χρωματοπωλεία κ.α

Είμαστε αντιπρόσωποι των οίκων:

GRACO στα συστήματα βαφής
CLEMCO στα συστήματα αμμοβολής 
DEVILBISS στα επαγγελματικά πιστόλια βαφής
IWATA στα συστήματα –πιστόλια βαφής 
WOMA στα συστήματα υψηλής πίεσης νερού
ΤST στον επαγγελματικό προστατευτικό εξοπλισμό

Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες τεχνικές εταιρίες, βιομηχανίες, ναυπηγεία,ναυτιλιακές εταιρίες, ελαιοχρωματιστές , στιλβωτές επίπλων,εταιρίες δομικών έργων,εταιρίες μεταλλικών κατασκευών, χρωματοπωλεία κ.α

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΒΙΠΑ ΣΧΙΣΤΟΥ

ΟΙΚ.ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 7

ΟΔΟΣ 3Η 18863 ΠΕΡΑΜΑ

210-4324200-1/ ΦΑΞ 210 4329786

ΥΠΟΚΑΤ.Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΙΚΗΣ 9 ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 57008 ΙΩΝΙΑ-ΘΕΣ/ΚΗ

2310-574823/ΦΑΞ 2310-574971

Info@clemco.gr  www.clemco.gr

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία AKRITAS (www.akritas.com/ akritas.gr) στην έκθεση Medwood

H AKRITAS είναι σήμερα η μοναδική ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας και έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί η παραγωγή μοριοσανίδας καθώς και προϊόντα με βάση αυτήν όπως, μελαμίνες, πάγκοι εργασίας - κουζίνας, ημιέτοιμα προϊόντα επίπλων Postforming.

Από την ίδρυσή της το 1977, η εταιρία λειτουργεί σε συνεχή βάση παρέχοντας υπηρεσίες εξαιρετικού επιπέδου με συνέπεια και σεβασμό προς τους συνεργάτες της.

H AKRITAS παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της παραγωγής κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και στην συνεχή ανανέωση χρωμάτων και επιφανειών της μελαμίνης και των πάγκων. Η εταιρία πρόσφατα προχώρησε και σε εφαρμογή δειγματισμού προϊόντων της για smart phones και tablets με τίτλο <<ΑΚRITAS CHROMA>> , η οποία είναι συμβατή με android και ΙΟS συσκευές. Η εφαρμογή αυτή αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για άμεση και συνεχή πρόσβαση στα δειγματολόγιά της, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Όλα τα προϊόντα ΑΚRITAS πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της εταιρίας να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς, υπερβαίνοντας τα διεθνή standards.
H εταιρία έχει ευρέως διαδεδομένο δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 
τηλ. 210 9352607,9352610 φαξ 2109356433 email: info_ath@akritas.com
ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: NEA AΓΧΙΑΛΟΣ ΤΘ 398 ΤΚ 57008 
Τηλ:2310 722638 fax:2310722639 email:info_thes@akritas.com
Web: www.akritas.com www.akritas.gr

https://itunes.apple.com/za/app/akritas-chroma/id1073252971…

https://play.google.com/store/apps/details…


04 Απριλίου 2016 - Η Άννα Μωραΐτου στην έκθεση Medwood

Η Άννα Μωραΐτου χρησιμοποιεί υλικά και φόρμες που παραδοσιακά συναντούμε στην αρχιτεκτονική, για να δημιουργήσει χρηστικά αντικείμενα, που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες. 
Πειραματίζεται με το ξύλο για να δώσει μια νέα διάσταση σε τσάντες και κοσμήματα, ξεφεύγοντας από τα κλασσικά πρότυπα της μόδας και εισάγοντας δομές σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού. Κάθε τσάντα αποτελείται από δύο ξύλινες επιφάνειες και μία υφασμάτινη θήκη, που δένονται μεταξύ τους με ένα κορδόνι. Τα μέλη της τσάντας είναι ανεξάρτητα, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει το συνδυασμό ξύλου και υφάσματος και κατʼ επέκταση την εμφάνιση της τσάντας. Σε κάποιες επιφάνειες έχουν πρεσαριστεί διαφορετικοί καπλαμάδες σε κάθε πλευρά επιτρέποντας στο άτομο που την φορά να αλλάζει την όψη της όποτε το επιθυμεί. 
Το 2015 δημιούργησε μαζί με τη Νάρα Παπακαλιάτη και τη Βάγια Νικολακοπούλου μία συλλογή από ξύλινα ρούχα, σε ένα πείραμα για τη συσχέτιση μόδας και αρχιτεκτονικής, όπου η μορφή εμπεριέχει τον τρόπο κατασκευής και λειτουργίας. Με επιρροές από σχεδιαστές μόδας όπως ο Paco Rabanne και αρχιτέκτονες όπως I.M. Pei, χρησιμοποιούν το ισοσκελές τρίγωνο. Διάφορα τρίγωνα, από κόντρα πλακέ συνδέονται μεταξύ τους ακολουθώντας τις καμπύλες του σώματος, σχηματίζοντας μιά αρχιτεκτονική κατασκευή που φοριέται. 
Οι ξύλινες τσάντες και τα κοσμήματα έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και παρουσιαστεί σε εκθέσεις διεθνούς εμβέλειας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Anna Moraitou design
amoraitoy@yahoo.com
http://annamoraitou.gr/
https://www.behance.net/anna_moraitou


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία BLUM (www.blum.com) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία BLUM δημιουργήθηκε πριν από 60 χρόνια. Σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 120 χώρες. 
Στην Ελλάδα η BLUM βρίσκεται τα τελευταία 35 χρόνια. Από το 2012 υπάρχει η BLUM HELLAS, θυγατρική του ομίλου, ο οποίος προχώρησε την τελευταία χρονιά σε επένδυση περίπου 5.000.000 ευρώ στη χώρα μας με σκοπό τη δημιουργία νέου κτιρίου γραφείων, έκθεσης και αποθηκών στην Αττική για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της. 
Η εταιρία επικεντρώνεται στην παραγωγή, συνεχή εξέλιξη και τελειοποίηση της τεχνολογίας κίνησης (motion technology).

Στοιχεία Επικοινωνίας:
BLUM HELLAS SA 
Λεωφόρος Καποδιστρίου 102 
Νέα Ιωνία, Τ.Κ. 1042 35 
Τηλ. 210 2751131 / 210 2751311 
e-mail : info.gr@blum.com 
web site : www.blum.com


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Modawood (www.modawood.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου από το 1976. 
Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει μεταβάλλει τις δραστηριότητες της ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. 
Τα τελευταία χρόνια και με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής κινείται στην εισαγωγή μελαμινών της παγκοσμίου φήμης εταιρείας EGGER που προσφέρουν δημιουργικές δυνατότητες καθώς και της ελληνικής εταιρείας μελαμινών Ακρίτας με εκτενή γκάμα χρωμάτων και ποικιλία επιφανειών,διανέμοντας σε όλη την Ελλάδα τα προιόντα της. 
Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με μηχανες CNC όπου μπορεί να κοπεί και να κολληθεί οποιοδήποτε σχήμα,καλύπτεται κάθε απαίτηση του πελάτη.
Από τον Αύγουστο του 2010 η εταιρεία έχει μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις 4500m² στο Περιστέρι στην οδό Κορώνης 8(πλησίον τρείς γέφυρες).

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ: 210 57 45 503
Fax: 210 57 12 416
E-mail: info@modawood.gr
Site:www.modawood.gr
Facebook:Modawood


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία MARGIN (www.marginwood.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία MARGIN ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία κάθε είδους ταινιών περιθωρίου (PVC/ABS, καπλαμάδες, ξυλοπηχάκι, μελαμίνες κ.α.)καθώς επίσης και κόλλες. 
Απευθυνόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες μέχρι και τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής μοντέρνου και κλασικού επίπλου, αφού μπορούμε να 
Εμπλουτίζουμε συνεχώς το χρωματολόγιο μας και ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς σε χρώματα, απομιμήσεις ξύλου και νέα υλικά.
Η ύψιστη ποιότητα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, η μεγάλη ποικιλία, η δυνατότητα ειδικών διαστάσεων αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που μας καθιστούν πρώτους στην προτίμηση των πελατών. 
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα.
Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά στο εκθεσιακό μας περίπτερο μας 3 Ε 8.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Γράμμου 4 Αιγάλεω ΤΚ 122 43
T: 210 53 12 474 | F: 210 53 12 457
E: marginwood@yahoo.gr | W: www.marginwood.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Armonia Floors (www.armoniafloors.gr) στην έκθεση Medwood

Η Armonia Floors είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στις επενδύσεις εσωτερικών χώρων. Από τότε ακολουθεί μία επιτυχημένη πορεία με προϊόντα που προορίζονται για τον επαγγελματικό χώρο (καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, πλοία κ.α.) Τα κύρια χαρακτηριστικά που την εδραιώνουν στην αγορά είναι η υπευθυνότητα, η ποιοτική επιλογή των προϊόντων που εισάγει, οι ελκυστικές τιμές και η άμεση εφαρμογή των προϊόντων της από τα δικά της συνεργεία, όταν το επιθυμεί ο πελάτης. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται Ραβινέ 14, στο Περιστέρι και η αποθήκη-έκθεση στο Κερατσίνι επί της οδού Θυμάτων Κατοχής 29.

Όσον αφορά το ναυτιλιακό χώρο, η εταιρεία μας έχει την γνώση και την εμπειρία για την τοποθέτηση διάφορων ποιοτήτων μοκετών και την εξειδικευμένη εφαρμογή τους, στους διαφορετικούς χώρους ενός πλοίου, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα πιστοποιημένα προϊόντα, όπως προβλέπουν οι διεθνείς κανονισμοί, ενώ οι τεχνίτες-συνεργάτες μας που τα εφαρμόζουν έχουν πολυετή εμπειρία σε ανάλογες εφαρμογές.

Κλειδί για την επιτυχία της δικής μας προσπάθειας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό είμαστε πάντα στο πλευρό του κάθε επιχειρηματία, προσφέροντας τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ν. Ε. ΒΑΡΒΑΝΤΑΚΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΔΑΠΕΔΑ 
ΕΣΩΤ.& ΕΞΩΤ.ΧΩΡΩΝ
Τηλ: 2112154048
Email: armoniaflooring@hotmail.cοm
http: www.armoniafloors.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΥΙΟΙ ΒΑΣ. ΝΟΥΣΙΑ ΑΒΕΕ (www.nousiasbros.gr) στην έκθεση Medwood

H Εταιρεία ΥΙΟΙ ΒΑΣ. ΝΟΥΣΙΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1997 και συνεχίζει την παράδοση από τον παππού τους Αποστόλη Νούσια το 1937 συσσωρεύοντας μεγάλη εμπειρία στην επεξεργασία του ξύλου .
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τετραγωνικά μέτρα στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων διαθέτουμε μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία του ξύλου παρουσιάζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα που η αγορά το έχει αναγνωρίσει.
Οι ξύλινες επενδύσεις από Σουηδική Ξυλεία, τα πατώματα και η ξυλεία στέγης πλανισμένη αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής μας.
Η γκάμα μας συμπληρώνεται από τα ξύλινα πάνελ ,τα πέλλετ που είναι προϊόν της εποχής μας και βέβαια τις μελαμίνες ΕGGER που είμαστε επίσημος διανομέας.

 

ΒΙΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 26510-57747,57114 ΦΑΞ 26510-57715 nousiasb@otenet.gr www.nousiasbros.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία EFFEGIBREVETTI (www.xyliki.gr www.Effegibrevetti .com) στην έκθεση Medwood

Από το 1964 η εταιρεία EFFEGIBREVETTI δημιουργεί καινοτόμες λύσεις γα όλο το φάσμα των εξαρτημάτων επίπλων
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες Ιταλικές εταιρείες που παράγει ( εξ ολόκληρου στην Ιταλία) ,από απλό φυράμι στήριξης ,κουμπάσα και καινοτόμους μεντεσέδες ,μέχρι σύνθετους μηχανισμούς συρόμενης ντουλάπας , παντρεύοντας κάθε φορά το Ιταλικό design με την τεχνική αρτιότητα. Το motto λοιπόν της εταιρείας μας είναι ʽTHE ART OF BEING DIFFERENTʼ , η τέχνη του να είσαι διαφορετικός , να δημιουργείς καινοτόμες λύσεις ,να πρωτοπορείς .
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε στην Ελλάδα μια νέα δυναμική καμπανιά προώθησης που στόχο έχει την ανεύρεση νέων αξιόλογων σημείων πώλησης.
Τα σημεία αυτά που θα είναι και εξουσιοδοτημένα καταστήματα πώλησης των προϊόντων μας , θα παρέχουν στον επαγγελματία όλη την γκάμα των προϊόντων , άμεσα παραδοτέα , ενώ θα λειτουργεί παράλληλα και τμήμα τεχνικής υποστήριξης- πράγμα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. 
Ήδη από το πρώτο διάστημα του 2016 βλέπουμε μια εντυπωσιακή ανταπόκριση . Σύντομα θα ανακοινώσουμε και όλα καταστήματα με το σήμα της Effegibrevetti σε όλη την Ελλάδα .
Με αφορμή το τελευταίο θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην ομάδα της Effegi. ένα νέο συνεργάτη, τον κ. Απόστολο Βέλο-από τη Μυτιλήνη (Αγ.Παρασκευη –Λέσβος, τηλ. 2253031808) ένα από τα καλύτερα καταστήματα στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη προσήλωση στο διαφορετικό , και ιδιαίτερο έπιπλο κάτι που συμφωνεί με τη φιλοσοφία μας καθώς στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα συνεργατών που την προκαλούν οι δύσκολες απαιτήσεις των καιρών".- Δηλώσεις του διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, κ. Γιάννη Αμπατζίδη ,(ioannis@xyliki.gr)

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΞΥΛΙΚΗ ΑΕ
ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ & ΤΑΤΟΪΟΥ
T.K. 14452
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 2102824991
E-MAIL. info@xyliki.gr
WEB. www.xyliki.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Steropal (www.steropal.gr) στην έκθεση Medwood

Η Steropal ιδρύθηκε από τον Παπαδόπουλο Αναστάσιο και πήρε τη σημερινή μορφή της το 1985. Σήμερα είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση και την διοίκηση έχει αναλάβει ο Παπαδόπουλος Κυριάκος. Τα 31 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης έχουν καθιερώσει την εταιρεία ως μια από τις κορυφαίες στο χώρο. 
Από την αρχή της λειτουργίας της βασικός άξονας των δραστηριοτήτων της είναι η εισαγωγή και διάθεση υλικών επιπλοποιίας, βιομηχανικής ξυλείας, καθώς και εξοπλισμού κουζίνας. Συγκεκριμένα εμπορεύεται όλα εκείνα τα προϊόντα που απαρτίζουν ολοκληρωμένα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, γραφείου, εξοπλισμό καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Ταυτόχρονα λειτουργεί τμήμα επεξεργασίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για τον τεμαχισμό, την συγκόλληση των περιθωρίων αλλά και την διάτρηση επιφανειών.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο 17ο χλμ. Θες/νίκης – Κιλκίς και αποτελούνται από 2 κτίρια συνολικών στεγασμένων χώρων 5500 m2 τα οποία περιλαμβάνουν διώροφο κτίριο γραφείων και χώρο παραγωγής , και δεύτερο κτίριο αποθηκευτικών χώρων 3000 m2 σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 6000 m2.
Κύριο μέλημα μας είναι, να εξετάζουμε τα προϊόντα με βάση την αισθητική, τη καινοτομία, τη ποιότητα και τη τιμή, πρώτα από όλα από την πλευρά του τελικού καταναλωτή.
Δημιουργούμε υπεραξία στα έπιπλα που παράγουν οι πελάτες μας, αυξάνοντας την κερδοφορία τους. Προσφέρουμε προϊόντα που αποστασιοποιούνται από τον ανταγωνισμό.
Υποστηρίζουμε την εγχώρια βιοτεχνία και βιομηχανία επίπλων επιλέγοντας τα προϊόντα που εμπορευόμαστε και επεξεργαζόμαστε, με γνώμονα την μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα ποιότητας προς τιμή. (Best money for value).

Στοιχεία Επικοινωνίας:
17ο χλμ Θεσ/νίκης – Κιλκίς
Τ.θ 68 – τ.κ 570 18 Mελισσοχώρι
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 23940 32222
Φαξ. 23940 33003
E-MAIL. kpapadopoulos@steropal.gr
WEB. www.steropal.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Πασχαλίδης (http://paschalides.gr/) στην έκθεση Medwood

H εταιρία Πασχαλίδης Χρήστος και Σία Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Πασχαλίδης εξειδικεύεται στην παραγωγή ξύλινων κουφωμάτων, μοντέρνων και παραδοσιακών, θερμοηχομονωτικών με ενεργειακά υαλοστάσια, παντζούρια διαφόρων τύπων, εξωτερικών – εσωτερικών θυρών και ειδικών κατασκευών, υπηρετώντας με συνέπεια την παράδοση των ποιοτικών εφαρμογών ξύλου.

Βασικός στόχος της μακρόχρονης λειτουργίας μας, είναι η παραγωγή ποιοτικών προιόντων και υπηρεσιών. Επενδύωντας συνεχώς σε τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, η Πασχαλίδης εφαρμόζει με συνέπεια μια αυστηρή πολιτική ποιότητας, από την παραγωγή, τον χρόνο παράδοσης, έως την τοποθέτηση και την εξυπηρέτηση μετα την πώληση και τo service.

H Πασχαλίδης είναι μία πιστοποιημένη εταιρία με πιστοποιητικό CE, που εφαρμόζει συνεχείς ελέγχους, βελτιώνοντας τον τρόπο κατασκευής και αντοχής των κουφωμάτων της. Για αυτό συνεργάζεται με Γερμανικούς και Ιταλικούς οίκους υλκών και μηχανισμών (Roto, Sigenia, Mako Sinkens Renner)

Στην εταιρία Πασχαλίδης ο πελάτης είναι στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του, οι άνθρωποι της εταιρίας μας μελετούν, προτείνουν και επιβλέπουν κάθε κατασκευή, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του.

Ο προγραμματισμός και η έναρξη των εργασιών τοποθέτησης γίνεται σε συμφωνία με τον πελάτη, από έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας. Η παράδοση των προϊόντων πάντα πιστοποιείται με ειδικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής προς τον πελάτη.

Στην εταιρία Πασχαλίδης, το after sales service και η τεχνική υποστήριξη και μετα την πώληση – τοποθέτηση, είναι από τις πιο σημαντικές παροχές προς τον πελάτη μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Πασχαλίδης Χρήστος
Ιερισσός Χαλκιδικής
τηλ. & fax: 23770 22 718
info@paschalides.gr
Website:
http://paschalides.gr/
Facebook:
https://www.facebook.com/koufomatapaschalidis


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία «ΚOΥΝΟΥΒΕΛΗΣ ΑΕ» (www.kounouvelis.gr) στην έκθεση Medwood

Η Εταιρεία «ΚOΥΝΟΥΒΕΛΗΣ ΑΕ » δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής επεξεργασίας και εμπορίας ξυλείας από το 1985 με ιδρυτή της τον Μιχάλη Κουνουβέλη. Λειτουργούμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Νέα Ιωνία και στο ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων. 
Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της τόσο στις σχέσεις με το προσωπικό της που την ακολουθεί χωρίς εναλλαγές στην πορεία της από την ίδρυσή της έως σήμερα ,όσο και με τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους πελάτες της.
Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο με μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί τους , όπως με τον ΑΚΡΙΤΑ και την ALFA WOOD .
Οι επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό είναι διαρκείς και είμαστε σε θέση να παραδίδουμε διαμορφωμένες ημιέτοιμες επιφάνειες σε ικανοποιητική ποιότητα σε μελαμίνες, MDF, OSB , Kόντρα πλακέ.
Με το CNC της HOMAG συγκολλούμε ταινίες pvc σε καμπύλες και σε ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες μελαμίνης.
Παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών με τις αρνητικές συνέπειες στον χώρο των κατασκευών που όλοι ζούμε καθημερινά, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον εξασφαλίζοντας νέες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού ώστε να παρέχει συνεχώς προϊόντα ποιοτικά, ανώτερα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών ξεκινάμε συνεργασία με τρεις εταιρίες παραγωγής μελαμίνης , η κάθε μία από αυτές με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά
LAMARTY-SYKTYVKAR Ρωσίας, οι οποίοι παράγουν εξαιρετικής ποιότητος νοβοπάν με έκκληση φορμαλδεύδης Ε0,5
FALCO Ουγγαρίας με μονάδα παραγωγής νοβοπάν Contiroll και έκκληση φορμαλδεύδης ιδιαίτερα χαμηλή Ε0,4
KRONOSPAN , η παγκόσμια δύναμη στην παραγωγή Nοβοπάν, Mελαμίνης, OSB, MDF

Στοιχεία επικοινωνίας:
Έδρα: Σαπουντζάκη 7 , Νέα Ιωνία 14231
Υπ/μα: 54η-55η ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων
Τηλ: 2102759822
Fax: 2102759056
e-mail: kostas@kounouvelis.gr
www.kounouvelis.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Petvar (www.petvar.gr) στην έκθεση Medwood

Η βιοτεχνία ορειχάλκινων ειδών κιγκαλερίας PETVAR ιδρύθηκε το 1976 από τον Πέτρο Βαρτζή όπου με τέχνη και μεράκι κατασκευάζει πόμολα θυρών και επίπλων, κουρτινόξυλα, κρεμάστρες και διάφορα άλλα εξαρτήματα στήριξης.Από το 2004 η βιοτεχνία πέρασε στα χέρια του Θωμά Βαρτζή όπου συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο ώστε να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στην εγχώρια αγορά.
Η έδρα της βιοτεχνίας βρίσκεται σε ιδιόκτητο χωρο επί της Μπιρμπίλη 54 στον Νέο Κόσμο Αττικής όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε πόμολα, κουρτινόξυλα και άλλα είδη κιγκαλερίας.Παράλληλα μπορούμε να σας κάνουμε την πρότασή μας για γυάλισματα, αναπαλαίωσεις ή μετατροπές των δικών σας ορειχάλκινων ειδών σε τεχνοτροπίες οξειδώσεων (αντικέ, αρζέντο, οξυντέ) αλλά και νίκελ ή χρώμια.Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε εργαλεία ξυλογλυπτικής Γερμανίας μάρκας Hirsch (ΕΛΑΦΙ).
Με συνεχή ανανέωση των προϊόντων μας, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις design και παρέχοντας τη δυνατότητα να επέμβετε καθορίζοντας το χρωματισμό ή όποια χρωματική τεχνοτροπία ικανοποιεί τις αισθητικές σας ανάγκες, σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ 54
T.K. 11744
ΑΘΗΝΑ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. 2109022726
ΦΑΞ. 2109022726
E-MAIL. info@petvar.gr
WEB. www.petvar.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΥ στην έκθεση Medwood

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η.ΠΕΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 2η ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ,ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,ΓΙΟΤ,ΠΛΟΙΑ Κ.Λ.Π.

ΟΙ ΒΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ.Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΛΒΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΑΣ.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΒΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ
Λ.ΦΥΛΗΣ 37,ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΤΗΛ.2102318423 
email petrouepipla@gmail.com


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία CMS (www.cms-wood.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία εξειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικής ξυλείας καθώς και εμπορία προϊόντων ξύλου κορυφαίας ποιότητας. Χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, η CMS ξεχωρίζει για την τεχνογνωσία αλλά και τις ποιοτικά προϊόντα που παράγει. Παρουσιάζοντας κάθετη υποστήριξη της βιομηχανίας επίπλου, κουζίνας, ντουλάπας και εσωτερικής πόρτας, η γκάμα προϊόντων της CMS είναι απολύτως ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει: 
• Πάγκους εργασίας - κουζίνας • Επενδεδυμένα πάνελ με (Acrylic High Gloss , HPL, CPL και Finish Foil)
• Κουτιά κουζίνας και ντουλάπας
• Πορτάκια κουζίνας και ντουλάπας post forming 
• Επενδεδυμένα προφίλ ξύλου (κάσα, περβάζι, κορνίζα, εξαρτήματα θωρακισμένης πόρτας , τραβέρσες κ.α.)
• Στοιχεία επίπλου 
• Πόρτες και μηχανισμούς συρόμενης ντουλάπας 
Έχοντας θέσει στο επίκεντρο τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, βασική φιλοσοφία της CMS ήταν και παραμένει η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Σίνδο Θεσσαλονίκης καλύπτουν 12.000τμ στεγασμένα, με αποτέλεσμα η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρίας να είναι πλέον πιο άρτια και ολοκληρωμένη. Συγκεκριμένα, αποτελείται από 4 γραμμές παραγωγής 
* lamination 
* post forming 
* wrapping profile
* στοιχείων κουζίνας, ντουλάπας και επίπλου
Με τις επενδύσεις σε κτιριακό & μηχανολογικό εξοπλισμό, η CMS αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες και σημαντικές, για τον κλάδο, μονάδες παραγωγής προϊόντων ξύλου στον ελλαδικό χώρο.
Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO στις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων της πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας, υγιεινής και σωστής λειτουργίας. Παράλληλα, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προμήθεια πρώτων υλών, χρησιμοποιώντας ξύλα που προέρχονται από ελεγχόμενες περιοχές υλοτόμησης και αναδάσωσης. Το γεγονός ότι η CMS χρησιμοποιεί ξύλα τα οποία είναι ελεγμένα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες όπως φυτοφάρμακα ή ραδιενέργεια ενώ έχουν μηδενικές εκπομπές φορμαλδεΰδης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Τέλος, οι άνθρωποι της CMS δίνουν μεγάλη βαρύτητα και έχουν ως σημείο αναφοράς τους παρακάτω άξονες αναφορικά με τη δραστηριότητα της εταιρίας τους:
• Παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές
• Σεβασμός στον καταναλωτή και την αγορά
• Συνεχής επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό
• Οικολογική συνείδηση
• Ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας
• Συνεχής εκσυγχρονισμός

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2ο χλμ Σίνδου - Χαλάστρας
Τηλ: +30 2310 795080 - 1
Fax: +30 2310 795082
Τ.Κ. 57400

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Θέση Αγ. Γεωργίου - Ασπρόπυργος
Τηλ: +30 210 55 80 770 - 1 - 9
Fax: +30 210 55 80 780
Τ.Κ. 19300
Mail : info@cms-wood.gr
www.cms-wood.gr

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Best (www.best-design.gr) στην έκθεση Medwood

Best design in touch
H εταιρία best, 25 χρόνια πρωτοπόρα στον τομέα των ορειχάλκινων ειδών, λαβών και κουρτινοβεργών, συνεχίζει να διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία, με συνεργάτες σε όλη την την Ελλάδα, την Ευρώπη και τα Αραβικά Εμιράτα.
Με ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα του σχεδιασμού, διαθέτοντας τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας μόνο ανώτερης ποιότητας υλικά, φροντίζει να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη, κατασκευαστική καισχεδιαστική.
Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει λαβές εξωθύρων, πόμολα εσωτερικών πορτών και θωρακισμένων πορτών, πορτών αλουμινίου και PVC, αξεσουάρ όπως ρόπτρα, σύρτες, ματάκια κ.α., πόμολα και λαβές επίπλων, κουρτινόβεργες και αξεσουάρ αυτών.
Τα μέταλλα που επεξεργαζόμαστε είναι ο ορείχαλκος, το αλουμίνιο και το ΙΝΟΧ.
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στεγάζεται ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και οι άρτια οργανωμένες και πλήρεις αποθήκες μας. 
Βασιζόμενη στην υποδομή και το καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρία best παράγει και διαθέτει καθημερινά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και βαφής, καθώς και για την αισθητική τους.
Η άριστη ποιότητά και η εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργατών και των αντιπροσώπων μας είναι τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Εργοστάσιο / Εξυπηρέτηση Συνεργατών Χονδρικής:
Αγ. Άννης 27 & Σάμου, 136 75 Αχαρναί
τ. 211 10 23300, φ. 210 5752218
info@best-knobs.gr
www.best-design.gr
www.facebook.com/bestdesign.gr

Εξυπηρέτηση Πελατών Λιανικής:
Δωδεκανήσου 54, 12134 Περιστέρι
τ. 210 5781957, φ. 210 5781948


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Filoxyl (www.filoxyl.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση το 1965 από τον ιδρυτή της Μιχάλη Φύκατα, με αντικείμενο την κιβωτιοποιία. Η πρώτη βιομηχανική εταιρεία με την επωνυμία ΜΙΧ. ΦΥΚΑΤΑΣ Α.Ε. άρχισε να λειτουργεί το 1991, ενώ από το 1999 μετονομάζεται σε "ΦΙΛΟΞΥΛ Α.Ε." ΜΙΧ. ΦΥΚΑΤΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.. Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία ανάπτυξης με επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Παράγονται επενδεδυμένες επιφάνειες με καπλαμά, μελαμίνες, πάγκοι και πορτάκια κουζίνας direct postforming. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 100.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 40.000 τ.μ. είναι στεγασμένοι χώροι παραγωγής και αποθήκευσης. Μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σε σύγχρονα προϊόντα ξύλου, τα οποία παράγει σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και αποχρώσεων, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών του ξύλου και της διακόσμησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.filoxyl.gr
https://www.facebook.com/Filoxyl-SA-364267627099923/…
Filoxyl Α.Ε. 
Διεύθυνση:6,5 χιλ. Βέροιας-Νάουσας, Βέροια, 59100, Ελλάδα 
E-mail: info@filoxyl.gr account@filoxyl.gr sales@filoxyl.gr 
Τηλέφωνο: +30 23310 93599, 93597, 93596 
Fax: +30 23310 93598

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Nikolaidis Machines (www.nikolaidis-machines.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρία NIKOLAIDIS machines ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977 και εδρεύει στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο 3500m2. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των μηχανημάτων και το αξιόπιστο service, καθιέρωσαν την εταιρία ώς το σημαντικότερο κατασκευαστή τεμαχιστικών μηχανών στην Ελλάδα με αξιοσημείωτη διεθνή παρουσία. Το μεγάλο ποσοστό εξαγωγών, πάνω από το 90% της παραγωγής, καθώς και οι πωλήσεις σε μεγάλες βιομηχανίες ξύλου είναι ενδεικτικά της επιτυχίας των τεμαχιστικών της εταιρίας. Με όραμα την καθιέρωσή της στις διεθνείς αγορές και την δημιουργία επώνυμου ξυλουργικού μηχανήματος made in Hellas, η εταιρία συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής της διαδικασίας ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Για να ενισχύσει επικοινωνιακά το εξαγωγικό της προφίλ, η εταιρία δημιουργεί και κατοχυρώνει το εμπορικό της λογότυπο NIMAC GROUP που εκφράζει τον διεθνή χαρακτήρα της επιχείρησης. Με αυτό το όνομα συμμετέχει οργανωμένα τα τελευταία χρόνια σε εκθέσεις του εξωτερικού και έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η μακρόχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της εταιρίας και η συνεχής επιμόρφωση και παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο της τεχνολογίας, εγγυώνται ότι ο εξοπλισμός που προσφέρεται απο την εταιρία είναι ο καταλληλότερος για τις ανάγκες παραγωγής κάθε ξυλουργικού εργοστασίου.

Αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των ξυλουργικών μηχανημάτων και με γνώμονα την άρτια υποστήριξη των πελατών με ποιοτικά μηχανήματα σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, η εταιρία συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει επιλεγμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια όπως MASTERWOOD (κέντρα εργασίας), CEHISA(συγκολλητικές), κλασικά μηχανήματα ROBLAND, GRIGGIO, VITAP, PAOLONI κτλ.

Σήμερα η εταιρία NIKOLAIDIS MACHINES μπορεί να προσφέρει έναν ολοκληρωμένο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ξυλουργικού εργοστασίου.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας:

διεύθυνση
17ο ΧΛΜ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης - Καβάλας
Τ.Θ.:208, ΤΚ:57200 Λαγκαδάς
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: +30 23940 53030
fax: +30 23940 53031
email: info@nikolaidis-machines.gr
web: www.nikolaidis-machines.gr
http://nikolaidis-machines.gr/ 
https://www.facebook.com/nikolaidismachines

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία RENOVATIO DESIGN (www.renovatiodesign.gr) στην έκθεση Medwood

Η RENOVATIO DESIGN ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων επίπλων και ιδιαίτερων κατασκευών συνδυάζοντας υλικά όπως σκυρόδεμα, ξύλο, φελλό και ατσάλι. Χρησιμοποιώντας χαλαζιακά προϊόντα ως πρώτη ύλη δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως χαλαζιακούς πάγκους κουζίνας, νιπτήρες μπάνιου, τραπεζαρίες, εστίες φωτιάς και σύγχρονα έπιπλα κάθε φαντασίας και σχεδιασμού. Στόχος της “RENOVATIO DESIGN” είναι να τονίσει την φυσική ομορφιά των υλικών, τα φυσικά τους χρώματα αλλά και μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων να ακολουθήσει το σύγχρονο σχέδιο χωρίς περιορισμό και να κατασκευάσει ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα. Η εταιρεία συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές ή και απευθείας με ιδιώτες προτείνοντάς τους πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια για τον εκσυγχρονισμό του προσωπικού τους χώρου ή γραφείου.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως,
• GFRC (ίνες γυαλιού για τον οπλισμό του σκυροδέματος). Για ιδιαίτερες απαιτήσεις σχεδιασμού.
• PRE-WET CAST (υγρή χύτευση). Για επίπεδες επιφάνειες κουζίνας, τραπεζαρίες κ.α
• HAND_PRESSED CONCRETE. Εφαρμόζεται με το χέρι έμπειρου τεχνίτη για την δημιουργία φανταστικών διαφορετικών αποχρώσεων και τελειωμάτων. 
• SIMULATED STONE CONCRETE (προσομοίωση πέτρινων επιφανειών). Για προϊόντα με τελική ανάγλυφη εμφάνιση πέτρας στο φυσικό χρώμα ή και σε χρώμα επιλογής.
• RECYCLED GLASS COUNTERTOPS. Χρησιμοποιείται ανακυκλωμένο γυαλί διάφανο ή χρωματιστό και σε συνδυασμό χρωστικής ουσίας δημιουργούνται εντυπωσιακά προϊόντα.

Όλες οι επιφάνειες των προϊόντων προστατεύονται με αδιαβροχοποίηση.

• NATURAL. Φυσική ομορφιά.
• SATIN or WAX. Σατινέ αδιαβροχοποίηση και προστασία κεριού.
• GLOSSY. Γυαλιστερή επιφάνεια για την προστασία από όξινα υγρά ( λεμόνι, ξύδι, κρασί).

Η RENOVATIO DESIGN πρωτοπορεί με μοντέρνα, σύγχρονα και μοναδικά προϊόντα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
"RENOVATIO DESIGN" - Modern and Concrete Solutions
Γραφεία: Έλλης 52, Χαϊδάρι, 12461.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Στέλιος Αποστολάκης
Site: www.renovatiodesign.gr
Email: info@renovatiodesign.gr


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία TSIALOS στην έκθεση Medwood

Σύγχρονα Υλικά Στέγης
Η TSIALOS εδώ και 20 χρόνια έχει επικεντρωθεί στην προώθηση υλικών στέγης προσφέροντας τη δυνατότητα λύσεων που εξασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των κατασκευών ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.

Μέσα από μία πλούσια γκάμα προϊόντων από τα μεγαλύτερα ονόματα των ευρωπαϊκών οίκων, όπως παράθυρα στέγης, ασφαλτικά-μεταλλικά κεραμίδια σε ποικιλία τύπων και σχεδίων, μεταλλικές υδρορροές, ειδικά εξαρτήματα σκεπής, φωτοσωλήνες, ασφαλτόπανα ειδικών τύπων και χρήσεων, ο αρχιτέκτονας-κατασκευαστής μπορεί να επιλέξει τα κατάλληλα για κάθε περίπτωση υλικά!

Όλα τα υλικά συνοδεύονται από έγκυρα πιστοποιητικά ποιότητας και προέλευσης και πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έτσι η χρήση τους είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο ακόμη και για τις απαιτητικές κατασκευές όπως βιοκλιματικές κατασκευές, παθητικά σπίτια, πράσινες στέγες.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο παραγγελιών για όλη την Ελλάδα 800 11 20650
Κεντρικές Αποθήκες-Showroom
2ο χλμ Κατερίνης - Π. Κεραμιδίου ΤΚ 601 00
Τ. 23510 20650 F. 23510 25445
info@tsialos.gr

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία Medo (www.medo.gr) στην έκθεση Medwood

MEDO:Η Δυναμική Ελληνική Εταιρεία Διανομής Ταινιών Περιθωρίου

Η Ελληνική Εταιρεία MEDO δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια στον ευρύτερο χώρο της Βιομηχανίας Ξύλου και Επίπλου όπου κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια Αγορά ταινιών περιθωρίου.
Συνεργάζεται με επώνυμους Οίκους του εξωτερικού, όπως η LIGNA DÉCOR και η CANTISA εισάγοντας και διανέμοντας 3 βασικές κατηγορίες προιόντων με υψηλές προδιαγραφές 
ποιότητας.
Αυτές είναι οι ταινίες περιθωρίου σε pvc/abs, οι ταινίες καπλαμά και τα πηχάκια όπως επίσης ειδικές κόλλες κατάλληλες για τις συγκολλητικές μηχανές και απευθύνονται στις βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής επίπλων και στα Ξυλεμπορικά καταστήματα πανελλαδικά.
Η MEDO παρουσιάζει μία σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, παρόλω τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική Αγορά ,διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των περιθωρίων με νέα χρώματα και σχέδια, με μεγάλη παρακαταθήκη ώστε να ικανοποιεί άμεσα τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου.
Το έμπειρο δυναμικό της MEDO με μεγάλη εμπειρία και μακροχρόνια γνώση στο χώρο του ξύλου και του επίπλου προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση μέσα από την μέγιστη χρωματική ταύτιση μεταξύ μελαμινών και περιθωρίων pvc/abs, την ποιότητα και αμεσότητα των παραδόσεων όπως επίσης και την δυνατότητα κοπής ειδικών διαστάσεων καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία .
Τέλος στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της Εταιρείας στον ευρύτερο χώρο του ξύλου έχει προχωρήσει πρόσφατα στην αποκλειστική αντιπροσώπευση της Εταιρείας GENTAS ,έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φορμάικας HPL ,CPL για την παραγωγή εσωτερικών πορτών ,Compact Laminate και συναφών προϊόντων /αʼυλών για την την αγορά του ξύλου, όπως επίσης και της Εταιρείας DÉCOR IN με δυναμική παρουσία στην παραγωγή και εμποτισμό χαρτιών μελαμίνης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
MEDO EΠΕ, Απόλλωνος 6, 17456 Άλιμος, Αθήνα, Τηλ . 0030 210 9901952, Fax. 0030 210 9901953, e-mail info@medo.gr,www.medo.gr

 


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία SANITEC ABEE (www.sanitec.gr) στην έκθεση Medwood

Η SANITEC ABEE, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες ειδών υγιεινής παρουσιάζει στην MEDWOOD 2016 την νέα σειρά προϊόντων της, τους ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ τύπου “MONOBLOG”, ειδικούς για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία, συγκροτήματα, κ.ά.)

Ο σχεδιασμός τους είναι σύγχρονος, η τοποθέτηση πολύ απλή και κάθε τεμάχιο δύναται να παραδοθεί σε όποιο μήκος υποδείξει ο πελάτης. 
Παράγονται σε διάφορα χρώματα (λευκό, γρανίτη κλπ), αμετάβλητα στο χρόνο και η ποιότητά τους είναι ανθεκτική στις καταπονήσεις που συνήθως υφίστανται. 
Η SANITEC διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από μοντέλα Mini Spa, ακρυλικές μπανιέρες & καμπίνες σε διάφορες διαστάσεις και εξοπλισμούς, όπως συστήματα υδρομασάζ, ατμόλουτρα, σάουνες κ.ά.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
SANITEC ABEE, www.sanitec.gr
Εργοστάσιο: Οδός Ιωνίας ΤΚ 57013 Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη.
Τηλ. 2310-574900 Φαξ 210-574800
Υποκ/μα Αθηνών: 
Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 24, ΤΚ 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ. 210-8395181 &2 Φαξ 210-8395183


04 Απριλίου 2016 - Η εταιρεία SIDECO στην έκθεση Medwood

H SIDECO είναι πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής ειδών κιγκαλερίας.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.
Η δραστηριότητα μας περιλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο και αλουμίνιο με γκάμα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
> ασφάλειες και σύρτες για πόρτες και παράθυρα,
>μεντεσέδες, μάσκουλα και παντζουρόβρεργες για πόρτες και παράθυρα,
>μαγνητικά και απλά (με λάστιχο) στοπ θυρών,
>γάντζους και στυλώματα,
>στηρίγματα κουπαστής (για ξύλο ή σωλήνα)
>διάφορα διακοσμητικά εξαρτήματα,
Όλα τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άριστη λειτουργικότητα, και το άψογο φινίρισμά τους.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι 100% ανακυκλώσιμες, και όλα τα βοηθητικά υλικά που χρειάζονται για την παραγωγική διαδικασία είναι φιλικά προς το περιβάλον.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΙΘΑΚΗΣ 39, ΡΕΝΤΗΣ 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2104913713 
E-MAIL: info@sideco.gr


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία Praxitelis (www.praxitelis-sa.gr) στην έκθεση Medwood

Κίνηση ΜΑΤ από Praxitelis s.a
Με μια κίνηση ΜΑΤ υποδεχόμαστε το νέο έτος! Η μόδα προστάζει και το ΜΑΤ ελκύει το βλέμμα. Δημιουργεί αποτέλεσμα ιδιαίτερης αισθητικής και υψηλής καλαισθησίας.

Η εταιρεία Πραξιτέλης δημιουργήθηκε από τη δίψα για απαράμιλλη ομορφιά στους χώρους και τη λειτουργικότητα. Από την ίδρυσή της, εδώ και 30 χρόνια, λειτουργεί με γνώμονα την καινοτομία, τη βέλτιστη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές και την ευγενική εξυπηρέτηση. Η μακρά παρουσία μας εγγυάται τα προϊόντα μας.
Η εταιρεία Πραξιτέλης με το βλέμμα στο μέλλον ανέπτυξε τη συλλογή της HPL-postforming και ο στόχος της είναι να την τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή των προϊόντων αιχμής της και από εκεί σε κάθε εκλεπτυσμένο χώρο. Η άρτια συλλογή της περιλαμβάνει 13 νέα χρώματα σε SUPER MAT επιφάνεια που εναρμονίζεται τέλεια με τη συλλογή πάγκων με 7 νέα χρώματα επίσης σε SUPER MAT επιφάνεια.

Μπορείτε να αντισταθείτε στο κάλεσμα για στιβαρή κομψότητα με SUPER ΜΑΤ φινίρισμα;
Με απαλό άγγιγμα, extra mat επιφάνεια και χαμηλή αντανάκλαση φωτός, η εταιρεία Πραξιτέλης σας καλεί να απολαύσετε το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η εικόνα ολοκληρώνεται και μπορείτε πολύ εύκολα να επωφεληθείτε της ευκαιρίας και να συμμετέχετε στην εξέλιξη με την νέα τάση στο χώρο της κουζίνας. Είναι ένα προϊόν καλοδουλεμένο με τις καλύτερες προδιαγραφές. Το νέο αυτό προϊόν με τον διακριτικό τίτλο “MOD” θα γίνει η δυναμική κίνησή σας αυτή τη χρονιά!
Η εταιρεία Πραξιτέλης έχει εγγυηθεί γι΄ αυτό καθώς επενδύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και αναπτύσσει συνεχώς τον τεχνολογικό εξοπλισμό της ώστε να βελτιώσει τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων της. Ερευνά τις τάσεις της αγοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να σας προσφέρει πάντοτε προϊόντα αιχμής.

Το Όραμα της εταιρείας Πραξιτέλης είναι η λειτουργία της επιχείρησης σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους τους συνεργάτες της. Η ανάπτυξη και η ευημερία δεν θα πρέπει να θεωρούνται και δεν είναι έννοιες ανεφάρμοστες. Η εταιρεία δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες που μπορούν να δώσουν την ώθηση για την επίτευξη νέων στόχων για όλους μας. Μια δεμένη ομάδα ανθρώπων λειτουργούν με οδηγό το ΟΡΑΜΑ μας.

Κάντε την κίνηση MAT! Η εταιρεία Πραξιτέλης σας καλεί όλους τους αξιότιμους συνεργάτες της και λάτρεις εκλεπτυσμένων και ποιοτικών προϊόντων να ενημερωθείτε και να αγκαλιάσετε το νέο προϊόν “MOD”. 
Επισκεφτείτε μας στην MED wood 07-10/04/2016, Hall 3, C6.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@praxitelis-sa.gr
Κάθε επικοινωνία μαζί σας είναι πολύ σημαντική για μας και θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας. 
SHOWROOM / Υποκατάστημα Αθηνών 
Πελοπίδα 160 Νέα Ζωή Περιστέρι, Σαββανάκης Νίκος 6946 460107
Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 -14:00 ή κατόπιν ραντεβού.
Κεντρικά γραφεία 
Μπαθαρίστρα Κορίνθου, Κόρινθος,Τμήμα Υποστήριξης Πωλήσεων
27410 85771 & 27410 85772
www.praxitelis-sa.gr


29 Μαρτίου 2016 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ITALKROM ΣΤΗ MEDWOOD 2016

Σταθερά παρούσα θα είναι και φέτος η ITALKROM ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε. συμμετέχοντας στην 6η διοργάνωση της έκθεσης MEDWOOD 2016 7-10/04/2016 στο Metropolitan Expo.

Φέτος, η ITALKROM θα δώσει ξανά έμφαση στις νέες διεθνείς τάσεις της μόδας στον χώρο του επίπλου και τον ξύλινων κατασκευών, παρουσιάζοντας νέα εφέ και τεχνοτροπίες, όπως και κύκλους εργασίας με νέα καινοτόμα προϊόντα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, να δουν από κοντά και τη νέα σειρά προϊόντων POLISTUC FERRO για μεταλλικές επιφάνειες και κατασκευές.

Τέλος, πέρα από τα βερνίκια και τα προϊόντα POLISTUC, θα παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα προϊόντα της ITALKROM, όπως τα λειαντικά IMPERIAL ABRASIVI και οι αντλίες και τα πιστόλια βαφής της FALCIONI POMPE.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας, τα προϊόντα μας, τα brands μας και τη συμμετοχή μας στη MEDWOOD 2016, επισκεφτείτε το site μας www.italkrom.gr.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ITALKROM ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε.

Έδρα: 3ο χλμ ε.ο. Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων
Τ.Κ. 461 00, Ηγουμενίτσα
Τηλ: 26650-24742, 2665-24942
Fax: 26650-24016
Υποκ/μα Αθήνας: Λεωφ. Ιωνίας 107
Τ.Κ. 136 71, Αχαρναί
Τηλ. & Fax: 210-2466828

Web: www.italkrom.gr
E-mail: info@italkrom.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Italkrom-250502008403859/


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ Εμπορική στην έκθεση Medwood

Η ΔΕΛΤΑ Εμπορική δραστηριοποιείται και πρωταγωνιστεί στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της κουζίνας και του επίπλου.
Αντικείμενο μας είναι η επεξεργασία τεχνητής ξυλείας και το εμπόριο πάσης φύσεως υλικών κι εξαρτημάτων επιπλοποιίας.

Η Δέλτα Εμπορική ιδρύθηκε το 1992 στην Θεσσαλονίκη κι εδρεύει στην Σίνδο, σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις εντός της Βιομηχανικής Περιοχής.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει:
Ξύλινα Πορτάκια Κουζίνας
Βακελιτικά Πορτάκια Κουζίνας
Συρόμενες Ντουλάπες
Εσωτερικές Πόρτες
High Gloss Επιφάνειες
Μελαμίνες
Πάγκους Κουζίνας
Εξαρτήματα Επιπλοποιίας

Επιπλέον, έχοντας στην κατοχή μας υψηλού επιπέδου τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχουμε την δυνατότητα τεμαχισμού επιφανειών και συγκόλλησης περιθωρίων.

Η εταιρεία με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, πλαισιωμένη από εξαιρετικούς συνεργάτες και χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους και τεχνολογίες έχει ως μόνο στόχο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της να διασφαλίζουν:

• την υψηλότερου επιπέδου ποιότητα
• τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
• ευρεία γκάμα προϊόντων κι υπηρεσιών, που καλύπτει τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το προσωπικό της Δέλτα Εμπορική εξελίσσεται διαρκώς και βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη παρέχοντας πλήρη υποστήριξη και τις πιο σύγχρονες προτάσεις.

Με εμπειρία 25 ετών και γνώση η Δέλτα Εμπορική εγγυάται την παράδοση άριστου τελικού προϊόντος!

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κ ΕΜΠΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ – ΠΑΓΚΩΝ – ΠΟΡΤΑΚΙΑ

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ Ο.Τ.4
ΤΚ 57022 ΤΘ1079

ΤΗΛ: 2310.79.55.88
FAX: 2310.79.56.82

www.deltaemporiki.gr
deltaemporiki@hotmail.gr

Facebook: ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
https://www.facebook.com/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%91-%…/…


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία SILVES A.B.E.E.στην έκθεση Medwood

Η SILVES A.B.E.E. είναι μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα σχεδίασης και κατασκευής προϊόντων MDF, με επικάλυψη THERMOFOIL.
Η εταιρία απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία του ξύλου, το διακοσμητή , τον αρχιτέκτονα και γενικότερα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για προϊόντα υψηλής αισθητικής , μεγάλης αντοχής και ξεχωριστού design.
Στη μεγάλη γκάμα της SILVES, μεταξύ άλλων, θα βρείτε:
Πορτάκια κουζίνας – Ντουλάπας, Κουτιά, 3D Πάνελ, διάφορα Αξεσουάρ, Εσωτερικές Πόρτες καθώς και Ολοκληρωμένα συστήματα Κουζίνας και Ντουλάπας σε πακέτο.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καταλληλότητας και είναι οι πλέον ιδανικές για τον εσωτερικό χώρο. Όλα τα προϊόντα SILVES είναι ελληνικής κατασκευής και διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2008.

H εταιρία σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων. Σήμερα προσφέρονται περισσότερα από 30 μοναδικά χρώματα, με υφή Ματ, Super mat και High gloss, σε μια συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς. 
Έτσι μπορείτε να ντύσετε κάθε χώρο σας με έντονες ή απαλές αποχρώσεις. Να τις συνδυάσετε με κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια και να απολαύσετε τη διαφορετικότητα. 
Η εμπειρία της εταιρίας SILVES στο χώρο του ξύλου, η εξειδίκευση στο αντικείμενο, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός της, εγγυώνται για τη ποιότητα των προϊόντων, τη συνέπεια στην εκτέλεση των παραγγελιών και την αισθητική του τελικού προϊόντος. 
Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι ο συνδυασμός αντοχής και υψηλού design.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
SILVES ABEE
Θέση Βρύσες, Βαθύ Αυλίδας Τ.Κ. 320 09, Σχηματάρι
Τηλ.: 22620 72190 Fax: 22620 72191
E-mail: info@silves.gr
www.silves.gr
https://www.facebook.com/silves.abee


29 Μαρτίου 2016 - Η DIMOU DESIGN (www.dimou.com.gr/) στην έκθεση Medwood

Η DIMOU DESIGN πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή προσόψεων επίπλου αλουμινίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα, τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμα προϊόντα σύγχρονου και λειτουργικού design. Παρούσα και στη φετινή Medwood η DIMOU DESIGN παρουσιάζει στο κοινό της πληθώρα προϊόντων όπως συστήματα συρόμενης ντουλάπας, ανοιγόμενα πορτάκια, γυάλινο πάγκο και πλάτη κουζίνας, ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, κάσες αλουμινίου με γυάλινες πόρτες, συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης κ.α.
Επισκεφτείτε το stand της εταιρείας αίθουσα 3 Διάδρομος C STAND 15 για να ενημερωθείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα της

Στοιχεία Επικοινωνίας:
https://el-gr.facebook.com/DimouDesign
http://dimou.com.gr/


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία ΚΟΛΙΓΑ (www.koligas.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία ΚΟΛΙΓΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο του ξύλου και συγκεκριμένα στο ξύλινο πάτωμα και στην ξυλεία δρυός από το 1973. 
Διαθέτει όλα τα είδη πατωμάτων, όπως laminate,προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα, μασίφ παρκέτα, λαμ παρκέ, μοζαικ παρκέ αλλά και ξυλεία δρυός σε ταβλάκι, πλάκα, σοβατεπί και σκαλοπάτι. 
Ακολουθούνται πάντα οι ανάγκες της αγοράς και το όραμα της εταιρείας είναι να παραμείνει πιστή στην καλή ποιότητα, τις χαμηλές τιμές και στην άμεση και φιλική σχέση με τους συνεργάτες της. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ο ζήλος να παρέχει άριστες λύσεις τεχνικά, που σημαίνει ότι έχουμε διαρκή εκπαίδευση, αλλά και λύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα εύκολα και γρήγορα.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΛΙΓΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΚΟΛΙΓΑΣ PARQUET AND TIMBER INDUSTRY
ΛΙΟΣΙΩΝ 139
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 2108217184
www.koligas.gr
www.facebook.com/koligas.parquet


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία "Λάμπρου-Ξύλινα Προφίλ" (www.labrou.com) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία «Λάμπρου-Ξύλινα Προφίλ», αριθμεί περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία, εμπορία και διακίνηση ξύλινων προφίλ.
Εξειδικεύεται, όχι μόνον στην παραγωγή οικοδομικών-διακοσμητικών προφίλ, αλλά και δαπέδων-επενδύσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Εξελισσόμενη διαρκώς η εταιρεία μας μπορεί, πλέον, να παράγει και εμποτισμένη ξυλεία για περιφράξεις, διακοσμητικές επιφάνειες εξωτερικούχώρου, αλλά και δάπεδο-deck από εμποτισμένο πεύκο, καθώς και εμποτισμένες ζαρντινιέρες.

Μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, έχει αναπτύξει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων. Γνώμονας για τη δημιουργία τους, υπήρξε η αμέριστη προσήλωσή μας στις σχεδιαστικές, αλλά και ποιοτικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς, βασιζόμενοι στην αποτελεσματική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.
Επιλέγουμε προσεκτικά την πρώτη ύλη, σε άμεση συνεργασία με οίκους του εξωτερικού (Σουηδίας, Φινλανδίας) και την κατηγοριοποιούμε, έτσι ώστε το παραγόμενο προϊόν να διαθέτει κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Παρακολουθούμε, σχολαστικά, όλα τα στάδια παραγωγής (προμήθεια, επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση, διακίνηση) μεγιστοποιώντας τη σχέση ποιότητας/τιμής.
Εξασφαλίζουμε σύντομους χρόνους παράδοσης, διακινώντας τα προϊόντα μας με ίδια μεταφορικά μέσα ή με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.
Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας προκειμένου να αφουγκραζόμαστε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους για ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα.

Η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην εγχώρια αγορά και η δραστηριοποίησή μας σε νέους τομείς, με την ίδια πάντα προσήλωση στις αξίες μας, αποτελεί τον μόνιμο στόχο μας. Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια, είναι η ουσιαστική και αποτελεσματική στήριξη όλων εσάς - των συνεργατών μας.

Γι αυτό και σας ευχαριστούμε.
Αριστείδης Χρ. Λάμπρου.

Στοιχεία επικοινωνίας:
• Αγ. Γεωργίου • Θέση Συντριβάνι, Ασπρόπυργος, Τ.Κ. 19300
• Τηλ: 210 5577743 • Fax: 210 5577745 
• e-mail: info@labrou.com
 www.labrou.com


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία DECOPROFIL (www.decoprofil.gr) στην έκθεση Medwood

H εταιρεία DECOPROFIL διαθέτει σε μόνιμη παρακαταθήκη πρώτες ύλες για τη βιομηχανία επίπλου. Σε αποκλειστική συνεργασία με μεγάλους οίκους του εξωτερικού διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές. Τα προϊόντα μας βελτιστοποιούνε τη παραγωγική διαδικασία, δίνουν προστιθέμενη αξία στα έπιπλα και παράγουν καινοτόμες λύσεις.

Στην γκάμα των προϊόντων μας υπάρχουν ταινίες περιθωρίων από PVC/ABS, ξύλινες ταινίες περιθωρίου, ταινίες καπλαμά, κόλλες επιπλοποιίας, κόλλες για συγκολλητικές μηχανές, καθαριστικά για συγκολλητικές μηχανές, αρμοκάλυπτρα πάγκων, οδηγοί συρταριών, λαβές επίπλων, ποδαράκια επίπλων, χαρτιά για επενδύσεις, πλαστικά κεραμίδια σε φύλλα και πολλά άλλα υλικά που πλαισιώνουν μία ολοκληρωμένη λύση για την ελληνική βιοτεχνία επίπλου.

Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται άμεσα είτε με δικά μας μέσα είτε με πρακτορεία επιλογής των πελατών μας. Η σταθερή ανοδική πορεία της εταιρείας αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες, την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που διανέμουμε και το ότι είμαστε αυτοί που θα βρούνε λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:
DECOPROFIL
Εμπορία Ειδών Επιπλοποιίας
Νάξου 39
16674 Γλυφάδα
Τ. 2109658440
F. 2118009965
E. decoprofil@decoprofil.gr
Ι. www.decoprofil.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χρήστος Διαμαντόπουλος

 


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία SENTRYDOORS (www.sentrydoors.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία SENTRYDOORS, μέλος της NAIS I.D. www.nais-id.gr, είναι μια δυναμική εταιρεία που τα τελευταία χρονιά δραστηριοποιείται στον χώρο των πορτών ασφάλειας και εσωτερικών πορτών.
Με συνεχόμενη ανάπτυξη και δημιουργία νέων προϊόντων με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση του αγοραστικού της κοινού.
Παρέχοντας νέες καινοτόμες αρχιτεκτονικές προτάσεις από άποψη σχεδίων με πιστοποιημένες και επώνυμες λύσεις από άποψη ασφάλειας.
Με μια τεράστια γκάμα θωρακισμένων πορτών ασφαλείας με λειτουργική προστασία έναντι κάθε κακόβουλης προσπάθειας διάρρηξης.
Συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική και θωρακίζουμε με το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας.
Διατίθενται σε διαφορές διαστάσεις, χρώματα και σχέδια ενώ είναι πολύ κομψές με τέλεια εφαρμογή.
Η εταιρεία SENTRYDOORS θα συμμετάσχει με περίπτερο στην έκθεση Medwood 2016 07-10/04 2016.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
SENTRYDOORS
Διεύθυνση: Κεχρινίας 8, Αχαρναί
Τηλ.: 215301950 / 2106202891
Fax: 2155301951
Website: www.sentrydoors.gr
Ε-mail: info@sentrydoors.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/Sentry-Doors-253761234657859/…
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LAIVjSHfHQI

 


29 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία PROGETTO (www.progettokitchens.com) στην έκθεση Medwood

Η PROGETTO διαθέτει ξύλινα πορτάκια και αξεσουάρ κουζίνας. Επίσης έχει high gloss λακαριστά πορτάκια σε 14 χρώματα.
Η μεγάλη δύναμη της εταιρίας είναι οι παραγγελίες κουζίνα – κουζίνα 
χωρίς ελάχιστη ποσότητα, 
με παράδοση 20 ημερών, 
σε πολλά χρώματα, 
με υψηλή ποιότητα,
με ειδικές διαστάσεις χωρίς extra οικονομική επιβάρυνση,
σε ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.progettokitchens.com
info@progettokitchens.com
Melnik 5 - 2800 Sandanski - BULGARIA
Τel BUL: +359878943102
Tel GRE: +306936988110

ss=apple-converted-space> www.sentrydoors.gr
Ε-mail: info@sentrydoors.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/Sentry-Doors-253761234657859/…
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LAIVjSHfHQI

 

 


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρία KARAVCO-ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ (www.karavco.gr) στην έκθεση Medwood

H εταιρία KARAVCO-ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών επιπλοποιίας –ταπετσαρίας, διακόσμησης επίπλου, προϊόντων ύπνου αλλά και εν γένει. Αντιπροσωπεύει, παράγει και φιλοξενεί στους εκθεσιακούς της χώρους προϊόντα μεγάλων οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού και τα διοχετεύει κυρίως στην ελληνική αγορά, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό προωθεί και στο εξωτερικό. Υλικά επίπλου, υλικά κουζίνας, υλικά ταπετσαρίας, διακοσμητικά υλικά, προϊόντα ύπνου, στρώματα, μηχανισμοί και μηχανές επίπλων διαμορφώνουν την τεράστια γκάμα της, η οποία περιλαμβάνει 7.000 και πλέον κωδικούς. 

Κατά την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της, απέκτησε δύο νέες μονάδες, οι οποίες δραστηριοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στον παραγωγικό τομέα υλικών και προϊόντων ταπετσαρίας επίπλου καθώς και στον τομέα προϊόντων ύπνου και παραγωγής στρωμάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια ενασχόληση των μονάδων αφορά την παραγωγή και επεξεργασία υλικών ταπετσαρίας, μαξιλαριών επίπλου καθώς και προϊόντων ύπνου με τη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και αφρού συνοδευόμενα από διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας. 

Αναμφισβήτητα, οι νέες παραγωγικές μονάδες της KARAVCO προσδίδουν μια νέα δυναμική στη δυνατότητα εξυπηρέτησης του ποικιλόμορφου πελατολογίου της αλλά και τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο, καθώς η εταιρεία στοχεύει στον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων αλλά και υπηρεσιών που διαθέτει, τα οποία συμβαδίζουν με την πρόοδο και εξέλιξη της τεχνολογίας και της διεθνούς αγοράς, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως και επιτυχώς στις ποικιλόμορφες απαιτήσεις του χώρου. Τα προϊόντα που διαμορφώνουν το χαρτοφυλάκιο της KARAVCO-ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ τηρούν υψηλές προδιαγραφές και συνδυάζουν την καινοτομία, με την τελευταία τεχνολογία, την κομψότητα, τη λειτουργικότητα, το άψογο designκαι την εργονομία, δηλαδή εκφράζουν τη νοοτροπία που καθορίζει το σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό επίπλων, αλλά και των εξαρτημάτων επίπλων.

Επικοινωνία με KARAVCO-ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ:


Υλικά Επίπλου16o χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας τηλ. 23940 52656-7-8, 
fax: 23940 52659 , Emails: karavco@karavco.gr U.R.L.: www.karavco.grΤηλ. +30 2394052656-7-8
Fax +30 23940 52659
FACEBOOK : KARAVCO SA -> https://www.facebook.com/KARAVCO-SA-192050434173824/?fref=ts


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ Α.Ε. (www.katsikeros.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το1970 από τον Θεόδωρο Κατσικερό και δραστηριοποιείται με την αντιπροσώπευση-εισαγωγή-εμπορία κυρίως ειδών επιπλοποιίας αλλά και με πλήθος τεχνικών προϊόντων και εξαρτημάτων που αφορούν την κατασκευή και τη διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο μάς δίνει τη δυνατότητα, παρακολουθώντας καθημερινά τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις, της σωστής επιλογής των προϊόντων και των προμηθευτών μας.
Εισάγουμε προϊόντα από 85 εργοστάσια παγκοσμίως και εμπορευόμαστε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, κυρίως αξεσουάρ και είδη επιπλοποιίας όσον αφορά κουζίνα και ντουλάπα και εξοπλισμό καταστημάτων και κατοικιών.

Παράλληλα,όλοι εμείς στην εταιρεία Κατσικερός, έχοντας την μέγιστη εμπορική ευελιξία προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας με βασική αρχή μας,παραδοσιακά, τις άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας με συνεχή ανανέωση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος καθιστούν τους συνεργάτες μας πρωτοπόρους των εξελίξεων και λίαν ανταγωνιστικούς ικανοποιώντας έτσι τους επαγγελματίες εμπόρους καθώς και τους πιο απαιτητικούς κατασκευαστές.

Η διαρκής στήριξη και η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες μας μάς έχουν βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η εταιρεία ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ ακολουθώντας υψηλούς ρυθμούς 
ανάπτυξης, σήμερα να κατέχει με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Λυκόβρυση Αττικής και στην
Νέα Ιωνία, σημαντική θέση στο χώρο τον οποίο δραστηριοποιείται.

Στοιχεία Επικοινωνίας :
ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Διεύθυνση: ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 24, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ Τ.Κ. 14123
ΤΗΛ.210 2844056, 210 2849986, 210 2771479, 210 2754158
FAX: 210 2844113 E-mail: info@katsikeros.gr
Website: www.katsikeros.gr

 


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία ΒΑΓΝΕΡ ΜΕΠΕ στην έκθεση Medwood

Η ΒΑΓΝΕΡ ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού. Η εταιρεία λειτουργεί σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού για την Ελλάδα και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας αποτελείται από πρωτοποριακά υλικά υψηλής τεχνολογίας, ενώ η προέλευση των υλικών είναι από Ευρωπαϊκά εργοστάσια προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η εγγυημένη λειτουργία. Η λειτουργία μας σαν αντιπρόσωπος, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΒΑΓΝΕΡ ΜΟΝ. ΕΠΕ
Τ.Θ. 267 – 19003 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Τηλ. 22990-87710
Φαξ. 22990-85108
Email: contact@wagnernet.gr
Website: www.wagnernet.gr


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία Gip Chem στην έκθεση Medwood

Η Gip Chem ανήκει στον όμιλο εταιρειών της ZAKOS GROUP. Είναι στον χώρο 20 χρόνια με συνεχή έρευνα παραγωγής και ανοδικής πορείας.
Υπάρχει μεγάλη γκάμα από βερνίκια επιπλοποιίας, οικοδομικά-αρχιτεκτονικά χρώματα, βερνίκια ξυλοπροστασίας, βιομηχανικά χρώματα, ακρυλικά χρώματα, ειδικών εφαρμογών και διαλυτικών.
Εδώ και ένα χρόνο η Gip Chem είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ιταλικής εταιρείας βερνικιών ICA.
Σε συνεργασία με την ICA η Gip Chem παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και γρήγορο σέρβις σε όλο το φάσμα
των βερνικιών επιπλοποιίας. 
Όλα τα αυθεντικά προϊόντα της ICA υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας είναι:
ZAKOS GROUP SA - GIP CHEM 
6ο ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΚΑΛΟΧΩΡΙ Τ.Κ. 57009
ΤΗΛ: 2310752780-1 753857
ΦΑΞ: 2310752817
EMAIL: http://www.zakos.gr/ http://gipchem.gr/


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία 27 Wooden Accessories (www.27woodenaccessories.gr) στην έκθεση Medwood

Σταμάτης Νεδιλάκης: Ο άνθρωπος που έκανε το ξύλο να φοριέται!

Το ξύλο εκτός από ένα υλικό χρήσιμο που βρίσκεται στη ζωή μας καλύπτοντας όλες μας τις ανάγκες, είναι ένα υλικό με ξεχωριστή ομορφιά και ιδιότητες! Έτσι ο Σταμάτης Νεδιλάκης μέσα από την 27 wooden accessories απέδειξε ότι το ξύλο μπορεί να φορεθεί και μάλιστα να είναι και πάντα στη μόδα!
Από τα πρώτα κιόλας βήματα ο κόσμος αγάπησε την ιδέα του να φορά ξύλο! Παπιγιόν, γυαλιά, ρολόγια, μανικετόκουμπα, βραχιολάκια όλα ξύλινα, όλα φτιαγμένα στο χέρι, στο εργαστήρι του Σταμάτη στην Καρδίτσα.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Τα είδη του ξύλου καθώς και το προϊόν πάνω στο οποίο τα χρησιμοποιεί έχουν σκοπό να αναδείξουν την ομορφιά του ξύλου. Δρυς, μεράντι, καρυδιά, παλίσσανδρο, νιαγκόν, βέγκε, μπαντούκ, ετιμόε, ελιά και η λίστα δεν έχει τελειωμό, με το κάθε ξύλο να βρίσκει τη θέση που του αξίζει στη γκάμα των παραγόμενων προϊόντων.

«Σκελετό γυαλιών με ελιά δεν φτιάχνω γιατί δεν έχει αρκετή επιφάνεια ώστε να αναδειχθούν τα νερά της. Αντίθετα, σε ένα παπιγιόν που είναι μεγαλύτερη και ενιαία η επιφάνεια, όπως το παπιγιόν, φαίνεται όλη η ομορφιά της», σημειώνει ο Σταμάτης Νεδιλάκης στο ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Και φυσικά η 27 wooden Accessories δεν απευθύνεται μόνο σε άνδρες. «Τα παπιγιόν μας είναι και γυναικείο αξεσουάρ, καθώς όλα γίνονται και κολιέ. Επίσης, μεγάλη ζήτηση έχουν τα ξύλινα χειροποίητα βραχιολάκια μας και τα ρολόγια μας, που φυσικά είναι unisex. Ακόμα, έχουμε και ειδική σειρά για παιδιά», σημειώνει η Ερμίνα Κεχαγιά, το έτερον ήμισυ του Σταμάτη τόσο στη ζωή όσο και στην επιχείρηση.
Ο Σταμάτης κατάφερε να συνδυάσει τις αντιλήψεις, τις ιδέες, την εξέλιξη ενός νέου ανθρώπου που ζει στο σήμερα και βλέπει πάντα ένα βήμα μπροστά, με την αγάπη για την τέχνη του, που συναντάς σε ανθρώπους άλλης εποχής. Και ίσως αυτό να ήταν το καθοριστικό σημείο για την επιτυχία. Ο συνδυασμός γνώσεων και αγάπης πάνω στο ξύλο αλλά και εγρήγορσης, αφού στα σχεδόν 2 χρόνια ζωής της, η εταιρεία βρίσκεται πια σε 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει τις εξαγωγές, τη χονδρική αλλά και την είσοδό της στον τομέα των εταιρικών δώρων ενώ συνεχώς σχεδιάζει το επόμενο βήμα, εκπλήσσοντας τόσο το φανατικό πια κοινό τους αλλά αποκτώντας ολοένα και περισσότερους νέους θαυμαστές.
Η αρχή έγινε με το παπιγιόν για «εσωτερική χρήση», κοινώς το έφτιαξε ο Σταμάτης για τον εαυτό του. Σιγά σιγά βγήκε στην παραγωγή και όπως είναι φυσικό είναι το χαρακτηριστικότερο προϊόν της 27 Wooden Accessories. Μετά ήρθαν τα μανικετόκουμπα, τα γυαλιά, τα βραχιολάκια και φυσικά η τελευταία πρόταση της εταιρείας, το χειροποίητο ξύλινο ρολόι.

Ένα ξύλο μόνο για σας
Το βασικότερο στοιχείο είναι πως ο κάθε πελάτης μπορεί να ζητήσει και να λάβει τη δική του προσωπική παραγγελία με τα χαρακτηριστικά που θέλει (σχέδιο, χάραξη, χρώμα, ύφασμα - στα παπιγιόν) και αυτό είναι η χαρακτηριστικότερη απόδειξη ότι τα προϊόντα είναι πραγματικά χειροποίητα, μοναδικά και φτιαγμένα στην Ελλάδα.

H 27 wooden asseccories σε bullets:
- Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 -Όλα της τα προϊόντα είναι ξύλινα χειροποίητα 100%
- Είναι η πρώτη εταιρία που σχεδίασε και κατασκεύασε τα ξύλινα παπιγιόν στην Ελλάδα
-Τα ξύλινα ρολόγια της εταιρίας είναι τα μοναδικά 100% χειροποίητα που παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα
- Η εταιρία αυτή τη στιγμή τροφοδοτεί 100 καταστήματα πανελλαδικά
- Το 70% των παραγγελιών είναι costume made
- Το τελευταίο τετράμηνο έχουν αυξηθεί κατά 60-70% οι παραγγελίες
- Η εταιρία αναπτύσσεται και εκτός συνόρων με τις πρώτες εξαγωγές της σε Φινλανδία και Ολλανδία, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους εμπορικούς αντιπροσώπους για εξαγωγές σε Αγγλία, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) κ.λπ.
- Το «27», της επωνυμίας της εταιρείας είναι ο αγαπημένος τους αριθμός.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

27 Wooden Accessories
Κεντρική Διάθεση: Δημάρχου Χαρίτου 3, Καρδίτσα 
Τηλ: 6947922245
Website: http://www.27woodenaccessories.gr
Email: 27woodenaccessories@gmail.com


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία Ελευθερίου Α.Ε. (www.eleftheriou-sa.gr) στην έκθεση Medwood

Από τις αρχές του 2016 η εταιρία συνεργάζεται με την εταιρία Ακρίτας διαθέτοντας σε στόκ τις μελαμίνες και τους πάγκους της. Για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της προέβη σε νέα επένδυση με την επέκταση του κτιρίου στη Συμμαχική οδό κατά 800m2 για να τοποθετηθούν τα μηχανήματα κοπής-συγκόλησης και τρυπήματος μελαμινών και γυαλιστερών πάνελ καθώς και την ενοικίαση μίας νέας αποθήκης 2.500m2 για την αποθήκευση των πάνελ, των πάγκων και των μελαμινών.

Στόχος της Ελευθερίου Α.Ε. παραμένει πάντα η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, μέσα από την προμήθεια πρωτοποριακών προϊόντων με πολύ υψηλή ποιότητα, στην σωστή τιμή που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος οικιακών και επαγγελματικών εφαρμογών.

Η στελέχωση της εταιρίας από εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κεντρικές Αποθήκες-Γραφεία
2ο χλμ. Συμμαχικής Οδού Διαβατών - Ωραιοκάστρου
570 08 Ιωνία, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 781.822 / 782.272 - Fax: 2310 781.665

info@eleftheriou-sa.gr

www.eleftheriou-sa.gr

Facebook ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. -https://www.facebook.com/%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%98%C…/…


04 Μαρτίου 2016 - Η εταιρεία design ideas (www.design-ideas.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία design ideas είναι μια δυναμική εταιρεία, που μετά από 27 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας δραστηριοποιείται πλέον εδώ και 5 χρόνια και στον κλάδο της κατασκευής. 
Προσφέρει έτοιμες και ολοκληρωμένες λύσεις σε ότι αφορά τις συρόμενες ντουλάπες αλουμινίου, ελαφριού και βαρέως τύπου καθώς και τα πορτάκια αλουμινίου . 

Η εταιρεία συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, την παράδοση με την τεχνολογία και τον οικογενειακό της χαρακτήρα με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης. Παρακολουθεί από κοντά τις νέες τάσεις δίνοντας σημασία στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Design Ideas Mon IKE
Οδος Ανοιξεως
Παροδος Συμμαχικης Οδου
Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης
ΤΚ 57013 ΤΘ 2218
τηλ.2310-604544 fax 2130-602272
email info@design-ideas.gr
www.design-ideas.gr
link facebook :
https://www.facebook.com/designideas.mon.ike/


23 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία ΚΕΤΕ Α.Ε. (www.kete-sa.gr/) στην έκθεση Medwood

Η ΚΕΤΕ Α.Ε. είναι μια σύγχρονη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής πορτών Ασφαλείας, Πυρασφάλειας και Γενικής χρήσης. Η ταχεία ανάπτυξη, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι σύγχρονες μέθοδοι σχεδίασης και κατασκευής των προϊόντων της, την κατέστησαν γρήγορα την πρώτη δύναμη στον Ελληνικό χώρο και δυνατό ανταγωνιστή των ξένων εταιρειών.

Η πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας στο χώρο της ασφάλειας αποτελεί εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Οι πόρτες της ΚΕΤΕ ΑΕ είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνοδεύονται με πιστοποιητικά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Στην ΚΕΤΕ έχουμε οικολογική συνείδηση και για αυτό όλες οι πρώτες ύλες μας είναι εγκεκριμένες και πιστοποιημένες, καθώς και η διαδικασία παραγωγής γίνεται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου Κιλκίς σε αυτές περιλαμβάνονται βιομηχανοστάσια, γραφεία και αποθηκευτικοί χώροι, που καλύπτουν μια έκταση 5000 τ.μ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΒΙ.ΠΑ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

Τ.Θ 23 - Πολύκαστρο Κιλκίς 61200

Τηλ. 2343020280

Φαξ. 2343020289

kete@kete-sa.gr

http://www.kete-sa.gr/

Λογαριασμός Facebook KETE S.A.-> https://www.facebook.com/ketesagr/

και linkedin: https://www.linkedin.com/company/kete-sa

 


23 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία ROTHO BLAAS (www.rothoblaas.com) στην έκθεση Medwood

Η ROTHO BLAAS είναι μια ιταλική πολυεθνική εταιρεία με έδρα στην περιοχή των Άλπεων. Κορυφαία στην ανάπτυξη και διάθεση λύσεων υψηλής τεχνολογίας για τον κατασκευαστικό κλάδο της ξυλείας , η Rotho Blaas προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από τα τελευταία προϊόντα για τους επαγγελματίες του ξύλου.

Συστήματα στερέωσης: είναι ένας από τους μεγαλύτερους κλάδους που περιλαμβάνει διαρθρωτικές βίδες, κρυφούς συνδέσμους, αγκύλες, βάσεις και όλα τα άλλα συστήματα για συναρμολόγησης και στερέωσης τα οποία απαιτούν οι ξυλουργοί.

Συστήματα στεγανοποίησης: περιλαμβάνουν ειδικά εξαρτήματα για την στεγανοποίηση και εξαερισμό.

Συστήματα προστασίας από πτώση: αποτελείται από γραμμές ζωής, μεμονωμένα σημεία αγκύρωσης και εξοπλισμό ατομικής προστασίας.

Στόχος της εταιρείας πάντα ήταν να επιτυγχάνεται η καινοτομία στον τομέα των ξύλινων κατασκευών μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων και των υπηρεσιών. Για αυτό η Rotho Blaas αναπτύσσει από μόνη της τα περισσότερα από τα προϊόντα της, από τη σύλληψη μέχρι την ένταξη τους στην αγορά. Αυτό δίνει στη Rotho Blaas την απαραίτητη τεχνογνωσία για το πώς λειτουργούν οι επαγγελματίες και δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό της να προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη και λύσεις οι οποίες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών .

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία Rotho Blaas εκτός από τα προϊόντα της, προσφέρει επίσης πολλά λογισμικά υπολογισμού και 360 ° τεχνική υπηρεσία παροχής συμβουλών σε 5 γλώσσες για τους σχεδιαστές.

Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στην πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών ξύλου καθιστά την Rotho Blaas τον ιδανικό συνεργάτη για το σχεδιασμό και την κατασκευή από ξύλο .

Για επικοινωνία:

Στην ιστοσελίδα www.rothoblaas.com , info@rothoblaas.com

Facebook rothoblaas-> https://www.facebook.com/rothoblaas1/

Linkedin-> Rotho Blaas srl

Σφέτσας Γεώργιος, Area sales manager

+30 6984841388 georgios.sfetsas@rothoblaas.com               

Δημήτριος Τακουρίδης Υπεύθυνος πωλήσεων Β. Ελλάδος

+306932618868, dimitrios.takouridis@rothoblaas.com 

Skype: georgios.sfetsas.rothoblaas Skype: dimitrios.takouridis.rothoblaas


23 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία ter Hürne (www.bodengroup.gr) στην έκθεση Medwood

Το όνομα ter Hürne είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Θεωρούμε ότι το δάπεδο αποτελεί βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους. Αποτελεί, συνεπώς, τη βάση της ζωής με όλη την έννοια της λέξης. Ελπίζουμε αυτή η μοναδικότητα της ζωής να εκφράζεται μέσα από τα ξύλα που επιλέγουμε από δέντρα φυσικής ανάπτυξης και μέσα από την ποικιλία στις επιφάνειες των προϊόντων μας. Οι σειρές μας έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές. Έχουμε πλούσια παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου και αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.

Συνδυάζοντας πάθος και μαγεία, επιδεικνύουμε απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε, επειδή αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μας.

 

Σε έναν χώρο με αξιοκρατία, από άνθρωπο σε άνθρωπο, η εταιρεία ter Hurne έχει χαρακτηριστεί από αυτή τη φιλοσοφία για τα τελευταία 50 χρόνια, επειδή αυτή η επιχείρηση υπήρξε πάντοτε "ένα ανθρώπινο προϊόν", όπως αναφέρει ο ιδρυτής Otger ter Hürne σχετικά με την άποψή του για τη συνεργασία, τη σύνεση, την ποιότητα και την εμπιστοσύνη.

Σήμερα στις εγκαταστάσεις μας πάνω από 300 εργαζόμενοι ασχολούνται με την ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων για δάπεδα, όπως laminate, μηχανικά παρκέτα, επενδύσεις για τοίχους και οροφές, και απο το 2016 και δάπεδα P.V.C σε λωρίδες και σε HDF.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Bodengroup

www.bodengroup.gr, info@bodengroup.gr

 Ζαμπελίου 5,

11141,

Αθήνα

Tel: +30 2102280522, Fax: +30 2102280882

 


19 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Γ.ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΥ Ο.Ε. / GREENRIVER» (www.greenriver.gr) στην έκθεση Medwood

H ETAIΡΕΙΑ

To επιπλοποιείο του Γεωργίου ΤΖερμπίνου που άνοιξε το 1946και εν συνεχεία έγινε  η εταιρεία Green River, που συνηθίζει να είναι γνωστή με την επωνυμία "ΑΦΟΙ Γ. ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΥ Ο.Ε.", πρωτοεμφανίστηκε το 1986 πριν 30 χρόνια υπό τη διεύθυνση των αδερφών Γιάννη και Κυριάκο Τζερμπίνο. Βασικό πεδίο απασχόλησης της ήταν το έπιπλο. Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε και σε άλλους τομείς όπως η κατασκευή κουφωμάτων και στην κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών θυρών, θωρακισμένων πορτών , πυράντοχων πορτών με πιστοποιητικά της εταιρείας ,επίπλων κουζίνας (πορτάκια ημιμασίφ), κουφωμάτων, ντουλαπών υπνοδωματίων,  με εξειδικευμένες εφαρμογές σε μασίφ, MDF, κ.λπ.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Οι άριστες πρώτες ύλες της  Green River και η διαδικασία παράγωγης γίνονται εξ ʽ ολοκλήρου στις ιδιοκτήτες  εργοστασιακές υπέρ-σύγχρονες εγκαταστάσεις  νέα τεχνολογία μηχανημάτων CNC, για να καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις με γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ        

Με στόχο την άψογη εξυπηρέτησης σας και την φιλική διάθεση, ηGreen River επιμένει στο πνεύμα  της  οικογενειακής επιχείρησης  και αναπτύσσει προσωπικές συνεργασίες σε συνδυασμό με υψηλή επαγγελματική εξυπηρέτηση. Έτσι στεκόμαστε διπλά σας έτοιμοι πάντα να ανταπεξέλθουμε και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες πόρτες  στις  πιο ανταγωνιστικές τιμές.

OI NEEΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα η Green River παρουσιάζει νέες σειρές εσωτερικών πόρτων με ανανεωμένα σχέδια και τρόπος κατασκευής οι όποιες ανταποκρίνεται στις προκλήσεις-απαιτήσεις  της σύγχρονης διακόσμησης.

Επικοινωνία:

ΑΦΟΙ Γ. Τζερμπίνου Ο.Ε.
Π.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, Ροϊτικα,
Τ.Κ. 25002
Τηλ.: +0302610 672-335
Φαξ: +0302610 672-407
E-mail: tzermpinos@greenriver.gr
E-mail: info@greenriver.gr

site:  www.greenriver.gr
Επάγγελμα: Ξυλουργικές εργασίες

Facebook λογαριασμός:

Green River-ΑΦΟΙ Γ.Τζερμπίνου Ο.Ε. ->

https://www.facebook.com/pages/Green-River-%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%99-%CE%93-%CE%A4%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%9F%CE%95/140545679487244


18 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία WOODMAC στην έκθεση Medwood

Η WOODMAC είναι μια νεοσύστατη εταιρία στο χώρο της παραγωγής επίπλων, με ειδίκευση στην παραγωγή κουτιών κουζίνας και ντουλάπας.

Με έμπειρο έμψυχο δυναμικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, συνδυάζει αρμονικά την τεχνογνωσία με τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής.

Αποστολή της εταιρείας είναι να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα ,λειτουργικό σχεδιασμό δείχνοντας σεβασμό προς το περιβάλλον και τους πελάτες.

Η εταιρεία μας προσφέρει σε μικρές και μεγάλες παραγγελίες πολύ καλές τιμές και πάντα σε ευέλικτους πραγματικούς χρόνους παράδοσης.

Για επικοινωνία:

WOODMAC IKE

Κουτιά κουζίνας

9 χλμ Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου

Tel: 00302310511000

E-mail: novasilias@gmail.com


17 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία "Infowood Technologies" (www.infowood.gr & www.1992online.com) στην έκθεση Medwood

Από το 1988 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Αφοί Χατζηευφραιμίδη Ο.Ε. με διακριτό τίτλο Infowood Technologies δραστηριοποιείται στην κατασκευή λογισμικού (software) και αριθμεί πάνω από 6.000 πελάτες στην Ελλάδα. Η πολύχρονη παρουσία της εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής και η πολυετή πείρα της συμβάλλουν στην προβολή των προϊόντων του κάθε πελάτη με στοχευμένο τρόπο συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.

Λογισμικό 1992

Το σχεδιαστικό πρόγραμμα 1992 είναι εξειδικευμένο επαγγελματικό λογισμικό και καλύπτει τις ανάγκες παρουσίασης, κοστολόγησης, παραγγελιοληψίας κάθε επιχείρησης για το εσωτερικό χώρο του σπιτιού (interior design), με ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο της κουζίνας, του μπάνιου, του παιδικού δωματίου, στην κατασκευή και ανάλυση πρώτων υλών και στη βελτιστοποίηση κοπής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Infowood Technologies

Κεντρικά γραφεία: Τέρμα προέκτασης Μαιάνδρου | 57013 | ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου| Θεσσαλονίκη | Τ.Θ. 282

Τ:+302310690460 | F: +302310502634

E: info@infowood.gr

 

W: www.infowood.gr

     www.1992online.com

F: 1992 online -> https://www.facebook.com/OpenhomeGR

T: https://twitter.com/OpenhomeGR

Y: https://www.youtube.com/user/infowoodtechnologies


16 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία «ΓΛΥΚΟΣ Ο.Ε.» (http://www.glykos.com.gr) στην έκθεση Medwood

Η Εταιρεία ʽΓΛΥΚΟΣ Ο.Εʼ ιδρύθηκε στην Χαλκίδα το 1985 ως προσωπική επιχείρηση και ακολουθώντας μια διαρκή ανοδική πορεία, κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα της στο χώρο των διακοσμητικών και των ειδών κιγκαλερίας. Κατά την διάρκεια των ετών αυτών που δραστηριοποιείται στο χώρο, έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες των πελατών της και παράλληλα τις νέες τάσεις στη διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων.

Κύριοι στόχοι της εταιρείας είναι:

η διάθεση μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους,

η συνεχής ανανέωση των προϊόντων με κριτήρια τις άριστες κατασκευαστικές προδιαγραφές, την υψηλή αισθητική και τη σχεδιαστική πρωτοτυπία, και

η έμφαση στη διατήρηση της καλύτερης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Το προσωπικό της εταιρείας μας με τις ειδικές γνώσεις του, είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή επιλογή σε πόμολα, λαβές, πομολάκια ντουλαπιών και επίπλων, αξεσουάρ μπάνιου, ντουλάπας και τζακιού, κουρτινόβεργες, στόρια, μηχανισμούς ρόμαν και πολλά άλλα είδη, ανάλογα με τις χρηστικές, αισθητικές και οικονομικές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Καταστήματα και επικοινωνία:

Κεντρικό κατάστημα

Αρεθούσης 70-72 στην Χαλκίδα.

Τηλ: 22210-83502

fax: 22210-77630

Υποκατάστημα

Ολυμπιάδος, ΒΙΠΕ

Βατώντα - Ν.Αρτάκη

Τηλ: 22210-42430

http://www.glykos.com.gr/

Ακολουθείστε στα social media FB -> https://www.facebook.com/glykoshondriki/?ref=hl  & https://www.facebook.com/%CE%93%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9FS-170180233008693/?ref=hl


15 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία X-color (www.x-color.gr) στην έκθεση Medwood

Η εταιρεία x-color δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στα βερνίκια επιπλοποιίας καθώς και σε ειδικές βαφές που δίνουν εξαιρετικά εφέ. Οι συγκεκριμένες τεχνοτροπίες είναι υλικά, με τα οποία έχουμε την δυνατότητα πρόσφυσης σε όλες τις επιφάνειες, ξύλο, μελαμίνη, μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, πορσελάνη κ.τ.λ.

Στην εταιρία μας θα βρείτε τεχνοτροπίες που αντιγράφουν φυσικές διεργασίες του περιβάλλοντος :

Ειδικά εφέ οξείδωσεις μετάλλων όπως σιδήρου, χαλκού & μπρούντζου

Ειδικά εφέ μετάλλων, ανοδιωμένων μετάλλων, γαλβανικών και ιριδίζοντων χρωμάτων

Ειδικά φθορίζοντα, φωσφορίζοντα & θερμοευαίσθητα εφέ

Εφέ υγρών κρυστάλλων και παλαιωμένου δέρματος

Εφέ τσιμέντου, μαυροπίνακα & εφέ απαλής υφής   κ.τ.λ.

Όλα τα υλικά είναι κατάλληλα τόσο για προϊόντα επιπλοποιϊας, όσο και για κατασκευές οποιασδήποτε διάστασης, σχεδίου & υλικού, εσωτερικής & εξωτερικής χρήσης.

Οι απεριόριστες δυνατότητες τους και η υψηλή τους ποιότητα και αντοχή, μαζί με την διαρκή τεχνική υποστήριξη εκ μέρους μας, μεταμορφώνει τα συγκεκριμένα υλικά σε πολύτιμα εργαλεία για τον βιομηχανικό και βιοτεχνικό κλάδο, τον τεχνίτη, τον αρχιτέκτονα και τον διακοσμητή, μέχρι τον οποιοδήποτε απλό άνθρωπο επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει.

Διεύθυνση :Άργους 87, Ναύπλιο 21100,

Επικοινωνία: +302752022805 &

στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@x-color.gr

Μείνετε συντονισμένοι μέσω της ιστοσελίδας www.x-color.gr

Και των ενημερώσεων στα social media:

X-Color Βερνικια επιπλοποιιας  Τεχνοτροπιες Εφε

Χρώματα Διακόσμησης & Τεχνοτροπίες

https://twitter.com/xcolorgr


12 Φεβρουαρίου 2016 - Η εταιρεία Parkellas στην έκθεση Medwood: Τέσσερις γενιές αγάπη για το ξύλο.

Η Parkellas για περισσότερα από 40 χρόνια παράγει ξύλινα μασίφ πατώματα, υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Καινοτομεί και προάγει ιδέες και σχέδια που καθιστούν το πάτωμα κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στον αρχιτέκτονα, τον διακοσμητή, τον designer και τον ιδιώτη να σχεδιάσει και να διαλέξει το πάτωμα που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του και τις ανάγκες του.

Μια από τις πιο σημαντικές καινοτομίες - που πρώτη η Parkellas παρουσίασε - είναι οι παλαιωμένες επιφάνειες πατωμάτων, με μεγάλες δυνατότητες σχεδίων και χρωμάτων που ομορφαίνουν το χώρο και αποπνέουν την αύρα του χρόνου.

Παράλληλα, εισάγει από επιλεγμένες εταιρείες του εξωτερικού όπως: Solidfloor, Parador, Wicanders, Chimiver, Unilin κ.α., βιομηχανοποιημένα προέτοιμα πατώματα με ποικιλία επιφανειών, παλαιωμένων, λαδωμένων και ειδικών σχεδίων μοντέρνων και κλασσικών. Επίσης, πατώματα φελλού και laminate (σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων κατάλληλα για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο, στο κατάστημα), λάδια, βερνίκια, κόλλες και ότι πιο εξελιγμένο και πρωτότυπο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.

Δείτε περισσότερα στο www.parkellas.gr

και στις Εκθέσεις:

Μεσογείων 231 Ν. Ψυχικό (Εθνική Άμυνα), Αθήνα

Τηλ: 210-6915037, Φαξ: 210-6914477

Εργοστάσια & Εκθέσεις:

Κόρινθος: 79ο χλμ. ΠΕΟΑΚ, ΤΚ 20100, Κόρινθος

Τηλ: 27410 20022, Φαξ: 27410 72789

Τρίπολη: Τέρμα Τεγέας, ΤΚ 22100, Τρίπολη

Τηλ: 2710 241570, Φαξ: 2710 241996

Επικοινωνία και στο e-mail: info@parkellas.gr

Ακολουθήστε την εταιρεία στο FB Parkellas SA


12 Φεβρουαρίου 2016 - «Νέες συμμετοχές στην έκθεση Medwood- Η έκθεση διέξοδος για την προβολή των εταιρειών του κλάδου»

Οι συμμετοχές στην 6η κατά σειρά έκθεση Medwood που θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία για τη φετινή διοργάνωση. Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα του ξύλου, των υλικών, των νέων τεχνολογιών και μηχανημάτων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα δώσουν το παρών στη φετινή διοργάνωση.

Νέα προϊόντα, εντυπωσιακές κατασκευές και πρωτοποριακά υλικά αναμένονται να ενθουσιάσουν τους επισκέπτες και οι επαγγελματίες θα ενημερώσουν για τις τάσεις στο σχεδιασμό, τη δόμηση και τις νέες τεχνολογίες. Παράλληλα η πράσινη αρχιτεκτονική θα είναι από τους κύριους πυλώνες της έκθεσης. Σημαντική διαφοροποίηση σε αυτή τη διοργάνωση είναι ότι εταιρείες μηχανημάτων θα δώσουν το παρών στην έκθεση, αυξάνοντας το ενδιαφέρον για τους κατασκευαστές. Εταιρείες μηχανημάτων όπως:

HOMAG GROUP - Ν. ΣΑΒΒΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, NI MAC GROUP, SADIMAC AE, ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕ.

Η λίστα με τους συμμετέχοντες ανανεώνεται συνεχώς και ορισμένες από τις τελευταίες προσθήκες είναι:

BEST DESIGN IN TOUCH ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,

COMPANIA MADEIRA SYSTEMS A.E. (CMS),

DECOPROFIL MON. IKE,

GIPCHEM ΖΑΚΟΣ GROUP ABEE,

ISEO -  RAPTOPOULOS KEYS,

KEMICHAL -VERMAC ΜΑΡΚΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ,

LOBA FURNISHES - FLOORTECH ΟΕ,

NAIS ID ΝΑΪΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

NEW TECHWOOD,

NOVA TECHNICA-KNAPP ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΣ,

REMMERS BAUSTOFFTECHNIK GMBH,

ROMA PLASTIC - VRETTOS SA,

SANITEC SA,

SILVES ABEE,

WOODPLUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.,

ZOGOMETAL,

ΑΦΟΙ ΡΟΥΧΩΤΑ ΕΠΕ,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ.ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΟΕ-CANE PLEX

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΦΙΛ,

ΛΟΥΣΤΡΑ ΠΑΝΟΗΛΙΑΣ,

ΜΑΘ LAC ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε,

Σ.& Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΟΕ.

 

Ενώ οι εκθέτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, συνεχίζουν εντατικά τις προετοιμασίες:

ALFA WOOD,

BLUM HELLAS,

BODEN GROUP,

DESIGN IDEAS,

DIMOU DESIGN,

EFFEGIBREVETI,

EURODOOR,

EXPOSICAM,

FILOXYL,

GIZIR AHSAP INSAAT TURIZM SAN. TIC. AS,

GREEN RIVER,

HAFELE GMBH AND CO,

ICRO COATINGS S.p.A.,

INFOWOOD TECHNOLOGIES,

ITALKROM-POLISTUC,

KARAVCO,

MARGINWOOD,

MEDO,

MODAWOOD,

NEW TECHWOOD,

ROTHO BLAAS,

SADIMAC,

SIDECO,

STEROPAL,

TECE DEKOR AS,

TER HURNE GMBH & CO,

VERNILAC,

WOODMAC,

XCOLOR,

ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.,

ΒΑΓΝΕΡ,

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.,

ΓΛΥΚΟS,

ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ,

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.,

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΠΕ,

ΕΠΙΠΛΕΟΝ,

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ MACART-BLANCO,

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΕ,

ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΠΕ,

ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΑΦΟΙ AE,

ΚΕΤΕ Α.Ε.,

ΚΟΛΙΓΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ,

ΛΥΓΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ,

ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.,

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΕ,

ΞΥΛΙΚΗ Α.Ε.,

ΟΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ,

ΠΑΡΚΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ,

ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.

Παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς του κλάδου θα είναι το σημείο ενδιαφέροντος για όλους τους επαγγελματίες ενώ τις ίδιες μέρες αλλά σε διαφορετικές αίθουσες θα είναι παράλληλες εκθέσεις οι: BUILDING GREEN και DOMOTEC.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις και εγγραφή στο event μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης μας στην ιστοσελίδα www.medwood.gr , την σελίδα μας στο facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο e-mail: ad@medwood.gr, τηλ.: 210 2931011, δ/νση: Δοϊράνης 65 11363 Αθήνα.


09 Δεκεμβρίου 2015 - «6η Διεθνής Έκθεση Medwood - Αυξημένο το ενδιαφέρον για τη MEDWOOD2016»

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών. 

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθέτων, παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες, χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους  επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης.

Κάποιες από τις εταιρείες που θα πάρουν μέρος στην Medwood 2016 είναι οι: ALFA WOOD AEBE, BLUM ΕΛΛΑΣ AEBE, BODENGROUP, DESIGN IDEAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, DIMOU DESIGN,  EFFEGIBREVETI SRLEURODOOR OOD, EXPOSICAM, FILOXYL AE, GIZIR AHSAP INSAAT TURIZM SAN. TIC. AS, GOLDEN DOOR ABEE, GREEN RIVER -ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΥ Γ. ΑΦΟΙ O.E., HAFELE GMBH AND CO, ICRO COATINGS - ΔΟΥΚΑΣ Γ ΔΟΥΚΑ Δ ΕΕ, ICRO COATINGS S.p.A., INFOWOOD TECHNOLOGIES, ITALKROM-POLISTUC, KARAVCO – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ, MARGIN - ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΟΣ, MEDO ΕΠΕ, MODAWOOD ΙΚΕ, ROTHO BLAAS SRL, SADIMAC ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, SIDECO Σ. & Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΟΕ, TECE DEKOR AS, TER HURNE GMBH & CO KG, ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε., ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Α.Ε., ΒΑΓΝΕΡ ΜΕΠΕ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε., ΓΙΩΤΑΣ ΑΒΕΕ, ΓΛΥΚΟS, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε., ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΠΕ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ MACART-BLANCO, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΕ, ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ ΑΔΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΠΕ, ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΑΦΟΙ AE, ΚΕΝΤΡΟ ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ, ΛΥΓΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ, ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΕ, ΞΥΛΙΚΗ ΑΕ, ΟΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, ΠΑΡΚΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΑΕ, ΣΤΕΡΟΠΑΛ ΕΠΕ.

Η MEDWOOD 2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ. Η εταιρεία στο πλαίσιο συνεχών προσπαθειών αναβάθμισης της έκθεσης και γνωρίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει στην ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με καινοτόμες ιδέες και λύσεις, θα διοργανώσει παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες με θέματα ειδικού ενδιαφέροντος από επαγγελματίες κύρους. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και η θεματική των παρουσιάσεων τους θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Στόχος της έκθεσης είναι η καθιέρωση επικοινωνίας μεταξύ εταιριών ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στo σχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση.

Τα οφέλη των συμμετεχόντων σε αυτήν την έκθεση θα είναι πολλαπλά με κυριότερα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας προς την παγκόσμια αγορά και την προσέγγιση στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο.


19 Ιουνίου 2014 - MEDWOOD 2014

Medwood 2014

 

Αυξημένη προσέλευση και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον τα hot spot της 5ης διεθνούς έκθεσης Medwood

 

 

Με αυξημένη προσέλευση επισκεπτών και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον έκλεισε τις πύλες της  η 5η   διεθνής έκθεση Medwood 2014.

 

Για ακόμα μια φορά ο κλάδος του ξύλου εμπιστεύτηκε την Medwood για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του και τις καινοτομίες του.

 

H 5η διεθνής έκθεση Medwood που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 11 Μαΐου 2014,

έκλεισε τις πύλες της καταμετρώντας μόνο θετικά πρόσημα.

Με μεγάλη επιτυχία και αύξηση των ειδικών επαγγελματιών που την επισκέφτηκαν, όσο και των επισκεπτών του κλάδου ξύλου – επίπλου, καταμετρήθηκε συνολική αύξηση 13% φτάνοντας συνολικά τους 9.200 επισκέπτες.

 

Και φυσικά στην επιτυχία της έκθεσης συνέβαλλε η συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών παραγωγικών και εμπορικών εταιρειών, η συμμετοχή των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού αλλά και η στοχευμένη προώθηση.

 

Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν το υψηλό επίπεδο των εκθετών, μέσα από τους οποίους παρουσιάστηκε ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η βιομηχανία ξύλου και υλικών και εμφανή ήταν τα πρώτα σημάδια επανεκκίνησης αγοραστικού ενδιαφέροντος που εισέπραξαν οι συμμετέχουσες εταιρίες.

 

Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η διοργάνωση της ημερίδας με θέμα «Κατασκευές Βιοκλιματικής Συμπεριφοράς και Ενεργειακής Εξοικονόμησης» σε μια κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 400 αρχιτέκτονες –μηχανικούς, να παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις ομιλίες των κυριών Gunter Lang, επικεφαλή του δικτύου εμπειρογνωμόνων Passivhaus Αυστρίας,  Παναγιώτη Τουλιάτο, ομότιμο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και την κυρίας Ελένης Αλεξάνδρου, Επίκουρης Καθηγήτριας της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ.

 

Η Medwood ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη, βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και ανανεώνει το ραντεβού της για το 2016!File:  MEDWOOD_PRESS_RELEASE_05214.doc


01 Μαΐου 2014 - MEDWOOD 2014: Εφαλτήριο για Ανάπτυξη και Επανεκκίνηση

Πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του ξύλου-επίπλου, της δόμησης και του design Με ανανεωμένο πρόσωπο και τρεις θεματικές ενότητες (Materials + Design, Eco build, Hotel solutions) θα υποδεχθεί το κοινό της η 5η διεθνής έκθεση Medwood από 8 έως 11 Μαΐου στο σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Η MEDWOOD ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς ξύλου, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται πλέον μεταξύ των σημαντικότερων εκθέσεων. Η MEDWOOD για ακόμα μία φορά φιλοξενεί τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και έχει ήδη εφασφαλίσει την συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών της βιομηχανίας ξύλου. Με γνώμονα το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την εταιρεία σας, φέτος, η 5η Medwood δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του σχεδιασμού επίπλων και της διακόσμησης, της οικολογικής δόμησης καθώς και των εφαρμογών των υλικών σε ξενοδοχεία, προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο το έντονο ενδιαφέρον των συγκεκριμένων επαγγελματιών επισκεπτών. Medwood Materials + Design Ευρεία γκάμα καινοτόμων υλικών που αφορούν τόσο την επιπλοποιία όσο και τη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Θα συμμετάσχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου που διαμορφώνουν τις τάσεις του design. Medwood Eco build Νέα αντισεισμικά και οικολογικά συστήματα κατασκευής κτιρίων, με βασικό υλικό το ξύλο, με μοντέρνο σχεδιασμό και με στόχο την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Medwood Hotel solutions Έξυπνες λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές για ξενοδοχειακές μονάδες που αφορούν τόσο εξωτερικές κατασκευές (σκίαση – decking – πέργκολα) όσο και διακόσμηση εσωτερικού χώρου, με ειδικές διακοσμητικές επιφάνειες και καινοτόμα υλικά που διαθέτουν ευρεία γκάμα εφαρμογών. H 5η Medwood θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με τις συγγενείς επαγγελματικές εκθέσεις: DOMICATEC Δόμηση & Ανακαίνιση, ELECTROTEC & Σαλόνι Φωτισμού, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη σε εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες. Eπιπλέον, δημιουργείται με αυτό τον τρόπο μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης και ανακαίνισης στηριζόμενη στις συνέργιες και σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.
30 Απριλίου 2014 - Σάββατο 10 Μαΐου 2014 "ΗΜΕΡΙΔΑ: Κατασκευές Βιοκλιματικής Συμπεριφοράς και Ενεργειακής Εξοικονόμησης (Passive House)"

Σάββατο 10 Μαΐου 2014 "ΗΜΕΡΙΔΑ: Κατασκευές Βιοκλιματικής Συμπεριφοράς και Ενεργειακής Εξοικονόμησης (Passive House)" Η ημερίδα με θέμα: "Κατασκευές Βιοκλιματικής Συμπεριφοράς και Ενεργειακής Εξοικονόμησης (Passive House)" γίνεται στα πλαίσια της προώθησης των οικολογικών βιοκλιματικών τρόπων κατασκευής σύγχρονων σπιτιών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι σημαίνει στην πραγματικότητα ο όρος του Passive House, ποιες είναι οι βασικές αρχές σχεδιασμού μιας τέτοιας κατασκευής, καθώς και ποιοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται μετά το αυξημένο ενδιαφέρον στην Ευρώπη και όχι μόνο, για τέτοιου είδους επενδύσεις. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. Οι έννοιες της Βιοκλιματικής Συμπεριφοράς και το νόημα της Ενεργειακής Εξοικονόμησης Τουλιάτος Παναγιώτης, Ομότιμος Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Σχολής 2. Ο ρόλος του (αρχικού) αρχιτεκτονικού σχεδιασμού κτιρίου για τη βέλτιστη βιοκλιματική του συμπεριφορά και την ελάχιστη ενεργειακή του δαπάνη Αλεξάνδρου Ελένη, Λέκτωρ Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ 3. Το Ξύλινο παθητικό σπίτι ως μέσο ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στις οικολογικές - μη ενεργοβόρες κατασκευές Gunter Lang, επικεφαλής του δικτύου εμπειρογνωμόνων Passivhaus Αυστρίας από το 2013 4. Αναβάθμιση της βιοκλιματικής συμπεριφοράς και της ενεργειακής απόδοσης υπάρχοντος κτιρίου Τουλιάτος Παναγιώτης Παναγιώτης Tουλιάτος Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Έχει κάνει ειδικές διαλέξεις πάνω στην αρχιτεκτονική και τη σεισμική συμπεριφορά ξύλινων κατασκευών. Έχει ασχοληθεί με μεγάλης κλίμακας κατασκευές - ανακαινίσεις παλαιών κατασκευών και σχεδιασμό ελαφρών κατασκευών από ξύλο. Gunter Lang Επικεφαλής του δικτύου εμπειρογνωμόνων Passivhaus Αυστρίας από το 2013, πιστοποιημένος σχεδιαστής παθητικών σπιτιών, καθώς και ομιλητής σε εθνικά και διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης σχετικά με το θέμα των παθητικών σπιτιών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του τομέα. Ελένη Αλεξάνδρου Διπλωμ. Αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ, March II UCLA, Επίκουρη Καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, στην περιοχή της Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας. Ειδικεύεται σε θέματα βιώσιμου και βιοκλιματικού σχεδιασμού. Τα ερευνητικά και επιστημονικά ενδιαφέροντα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που σχετίζεται με την διερεύνηση και εφαρμογή αρχών βιωσιμότητας στο σχεδιασμό συμβατικών και εξελιγμένων κατασκευών, τα συστήματα βιοκλιματικού σχεδιασμού, καθώς και την μελέτη των Παραδοσιακών δομικών συστημάτων και της ενεργειακής τους συμπεριφοράς. Ώρα Προέλευσης: 10:30 π.μ. Διάρκεια: 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Διάλλειμα: 15 λεπτά στο τέλος της δεύτερης ομιλίας Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές γίνονται online έως 8 Μαΐου 2014 στο www.medwood.gr/seminar και στο e-mail: seminars@medwood.gr
01 Απριλίου 2014 - Medwood η έκθεση θεσμός για τον κλάδο διοργανώνεται από 8-11/5/2014

Με το ξύλο παγκοσμίως να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της ενεργειακής του συμπεριφοράς, η 5η διεθνής έκθεση Medwood θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Μαίου στο σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. H Medwood στοχεύει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά και συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν ανάμεσα στις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως. Παράλληλα με την MEDWOOD και η διοργάνωση 3 ακόμα εκθέσεων Η 5η MEDWOOD σχεδιάζεται και οργανώνεται με σκοπό την αποδοτικότερη και πλέον επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας σας σε αυτή. Για το λόγο αυτό η έκθεση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με τις συγγενείς επαγγελματικές εκθέσεις: DOMICATEC Δόμηση & Ανακαίνιση ΗΛΕΚΤΡΟΤΕC & Σαλόνι Φωτισμού ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Η συνύπαρξη των εκθέσεων αυτών θα προσφέρει αφενός ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις για τους επισκέπτες αφετέρου πολλαπλά οφέλη για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν. Επιπλέον δημιουργείται με αυτό τον τρόπο μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης και ανακαίνισης στηριζόμενη στις συνέργιες και σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση. Γιατί να συμμετέχετε Με την δυναμική που την χαρακτηρίζει προσελκύει ολοένα και περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες Αποτελεί τη μοναδική έκθεση στο κλάδο του ξύλου και έχει μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα Πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση δόμησης και ανακαίνισης DOMICATEC, με την έκθεση ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙι με την έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού ELECTROTEC κάνοντάς την ακόμα πιο ελκυστική. Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ Με αυτόν τον τρόπο Εδραιώνετε την επιχείρησή σας στην αγορά Ενισχύετε την εικόνα και τα brands της εταιρείας σας Παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο δυναμικό κοινό των επισκεπτών Διευρύνετε το πελατολόγιο σας με νέους πελάτες Αφουγκράζεστε τον παλμό και τη δυναμική της αγοράς Ενισχύετε τις πωλήσεις σας ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Η Medwood παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και λύσεις και ουσιαστικά πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση των κατασκευαστών επίπλων, έμπορων ξυλείας και ξυλουργών που αποτελούν το σταθερό κοινό της. Αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση του ειδικού κοινού της έκθεσης που δεν είναι άλλοι από τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ξενοδόχους. Ειδικά στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων δίνεται η δυνατότητα - μόνο μέσα στη Medwood - να βρούν λύσεις για ξύλινες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, να δουν τις τάσεις που διαμορφώνουν το τοπίο και να ενημερωθούν για την χρήση καινοτόμων υλικών στην κατασκευή και το σχεδιασμό. Δικαιολογημένα λοιπόν η MEDWOOD αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας στα Βαλκάνια. Ανταποκρινόμενη σε αυτό το τίτλο η έκθεση θα προσελκύσει και φέτος μέσα από ένα σημαντικό και στοχευμένο πρόγραμμα επικοινωνίας : κατασκευαστές επίπλων, έμπορους ξυλείας και ξυλουργούς, αρχιτέκτονες – μηχανικούς και ξενοδόχους. ΕΚΘΕΤΕΣ / ΕΚΘΕΜΑΤΑ Συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία, η Medwood αυξάνει συνεχώς τους εκθέτες της όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη κομβική της θέση στον κλάδο, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές με πολλαπλά τμήματα της αγοράς. Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες - ξύλινα κουφώματα - πέργκολες - σκεπές - decking - πατώματα - εσωτερικές σκάλες - ξύλινα σπίτια - ειδικές κατασκευές - διακοσμητικές επιφάνειες - καινοτόμα υλικά - εργαλεία Επίσης το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να προσελκύσουν οι τρεις ξεχωριστές ενότητες όπου θα επιδείξουν ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει σήμερα η διεθνής βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα οι ενότητες αυτές είναι: Medwood Materials + Design Μια ευρεία γκάμα καινοτόμων υλικών που αφορούν τόσο στην επιπλοποιία όσο και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα μεγαλύτερα ονόματα που διαμορφώνουν τις τάσεις στο design. Medwood Eco build Ειδική παρουσίαση νέων αντισεισμικών και οικολογικών συστημάτων κατασκευής κτιρίων με βασικό υλικό το ξύλο με μοντέρνο σχεδιασμό και με στόχο την μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Medwood Hotel solutions Έξυπνες λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές για ξενοδοχειακές μονάδες τόσο για την εξωτερική κατασκευή (Σκίαση – decking – πέργκολα) όσο και για την διακόσμηση εσωτερικού χώρου με ειδικές διακοσμητικές επιφάνειες και καινοτόμα υλικά που εφαρμόζονται παντού.
01 Απριλίου 2014 - 300 Μηχανικοί - Αρχιτέκτονες στην ημερίδα με θέμα:«H σύγχρονη ξύλινη κατασκευή και η αντισεισμική της συμπεριφορά» στο Hilton

300 Μηχανικοί - Αρχιτέκτονες στην ημερίδα με θέμα:«H σύγχρονη ξύλινη κατασκευή και η αντισεισμική της συμπεριφορά» στο Hilton Στην κατάμεστη από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς αίθουσα του ξενοδοχείου HILTON στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «H σύγχρονη ξύλινη κατασκευή και η αντισεισμική της συμπεριφορά» την Παρασκευή 28/3/2014. Το σεμινάριο που φιλοξένησε περισσότερα από 330 άτομα οργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ξυλείας με βασικό συντελεστή ως χορηγό επικοινωνίας την εταιρία MEDWOOD και το περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ που συνέβαλαν στην αξιοσημείωτη αυτή προσέλκυση του μεγάλου αριθμού καλεσμένων ενισχύοντας την προσπάθεια του Συνδέσμου να ενημερώνει σωστά τους ανθρώπους που σχετίζονται με την κατασκευή στην Ελλάδα για τις εξαιρετικές ικανότητες που έχει το ξύλο στις δομικές κατασκευές. Το σεμινάριο ξεκίνησε με τον συντονιστή της εκδήλωσης Καθηγητή Δρ. Γεώργιο Νταλό να καλεί στο βήμα τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ.Γιάννη Αλμπάνη που απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό αλλά έδωσε και το στίγμα των προσπαθειών του Συνδέσμου που δεν είναι άλλο από την προώθηση του ξύλου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την προβολή ενός βίντεο σχετικά με την μεγάλη σημασία που έχει η χρήση του ξύλου στην ισορροπία του CO2 (το βίντεο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του συνδέσμου). Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο πρώτος καλεσμένος, ο Καθηγητής του Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικών Επιστημών στο Τμήμα Δομικού Σχεδιασμού, Μηχανικής και Τεχνολογίας του Ξύλου του TU WIEN στη Βιέννη της Αυστρίας Dr. Wolfgang Winter. Ο Δρ. Winter που ειδικεύεται στο δομικό σχέδιο (για αρχιτέκτονες) και στις ξύλινες κατασκευές (για αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς), ασχολείται ενεργά με την έρευνα τόσο στο σχεδιαστικό όσο και στο κατασκευαστικό τομέα του ξύλου και είναι επικεφαλής σε πολλά ερευνητικά προ γράμματα. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου παρουσίασε στα πλαίσια της εισήγησης του «Μέθοδοι δόμησης με ξύλο» την διαχρονική πορεία του ξύλου σαν υλικό ενώ έδειξε απλά παραδείγματα της χρήσης του ξύλου τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με άλλα υλικά όπως το μέταλλο το γυαλί και το τσιμέντο. Η παρουσίαση του που ήταν προσαρμοσμένη στην Ελληνική πραγματικότητα με παραδείγματα και φωτογραφίες έδωσε αρκετά κίνητρα στους ανθρώπους που την παρακολούθησαν να αρχίσουν να σκέπτονται το υλικό με πιο φιλικό τρόπο. Στο διάλλειμα που ακολούθησε οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν με εταιρείες που είχαν ενημερωτικό υλικό στο χώρο υποδοχής της εκδήλωσης όπου απέδειξαν ότι όλα αυτά που μόλις πριν από λίγο είχαν παρακολουθήσει, τόσο σαν υλικά, όσο και σαν τεχνογνωσία ήδη βρίσκονται αν τα χρειαστούν στη διάθεση τους. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την παρουσίαση του Dr. Andrea Bernasconi που είναι πολιτικός μηχανικός και Καθηγητής ξύλινων κατασκευών και μηχανικής στα Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών της Yverdon, Friburg και Lugano στην Ελβετία, και σε άλλα πανεπιστήμια στην Γερμανία και Ιταλία. Είναι ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας στην Ελβετία, σύμβουλος του Πανεπιστημίου του Graz Αυστρίας, και επιστημονικός συνεργάτης του Συνδέσμου Promolegno στο Μιλάνο. Η παρουσίαση του Δρ. Andrea Bernasconi είχε δύο μέρη που εντυπωσίασαν εξίσου το κοινό. Στο πρώτο μέρος έγινε η παρουσίαση της δυνατότητας κατασκευής ενός 9όροφου κτηρίου με υλικό κατασκευής αποκλειστικά το ξύλου ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσίασε τις εντυπωσιακές κατασκευές που έγινα από ξύλο σε ελάχιστο χρόνο για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων στην La Aquila Ιταλίας. Το σεμινάριο έκλεισε με το κοινό καθηλωμένο στις θέσεις του με την ομιλία του κ.Παναγιώτη Τουλιάτου ο οποίος είναι Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και έχει κάνει ειδικές διαλέξεις πάνω στην αρχιτεκτονική και τη σεισμική συμπεριφορά ξύλινων κατασκευών ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με μεγάλης κλίμακας κατασκευές - ανακαινίσεις παλαιών κατασκευών και σχεδιασμό ελαφρών κατασκευών από ξύλο. Ο κ Τουλιάτος απέδειξε με τα παραδείγματα του ότι το ξύλο μέσα από την διαχρονική του πορεία στη χρήση κατάφερε να προστατέψει τόσα μνημεία από τους σεισμούς ενώ αντίθετα οι σύγχρονοι μηχανικοί αποφεύγοντας την χρήση του βρίσκονται αδύναμοι να τον αντιμετωπίσουν. Το κοινό έφυγε από την εκδήλωση γεμάτο εμπειρίες και γνώσεις από τις παρουσιάσεις με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απέναντι σε αυτό το θαυμάσιο υλικό …το ξύλο. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας κλείνοντας με επιτυχία και αυτή του την προσπάθεια ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη εκδήλωση……
31 Δεκεμβρίου 2013 -File:  newsletter.doc